Tapakouluttaja kritisoi Stubbin käytöstä Linnan juhlissa

Tapakouluttaja Kaarina Suonperä kummastelee Alexander Stubbin sosiaalisen median käyttöä Linnan juhlissa.

Tapakouluttaja Kaarina Suonperä hämmästelee Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubbin käyttäytymistä torstaina tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Hän päivitteli ahkerasti illan tapahtumia sosiaalisen median kautta.

– Linnan juhlat ovat vuoden arvokkain juhla, ja ne ovat sitoutuneet hyvin paljon perinteisiin. Kännykällä kuvaaminen ja tviittaminen ei ole korrektia, sanoo tapakouluttaja Kaarina Suonperä.

Alexander Stubb päivitti Twitter-tiliään tiuhaa tahtia kännykänsä avulla Linnan juhlissa. Hän otti myös paljon Linnan tapahtumista kuvia, joissa hän itse esiintyi sekä yksin että muiden vieraiden kanssa. Tämän jälkeen hän jakoi kuvat Twitterissä.

Suonperän mukaan matkapuhelimen käyttö ei sovi yhteen frakkien ja kunniamerkkien kanssa. Hän huomauttaa, että etiketin mukaan Itsenäisyyspäivän juhlaan ei kuulu edes ottaa kännykkää mukaan.

– Tviittaaminen voi olla ajan henkeä, mutta mistä se kertoo Linnan juhlissa? Kertooko se siitä, että itsenäisyys on sekundäärinen asia ja pääasia on, että näytään kuvissa? Suonperä lataa.

(MTV3–STT)

Lue myös:

    Uusimmat