Mainos

Tanssikahakasta syytetty poliisipomo kiistää pahoinpitelyn

Helsinkiläinen poliisipomo kiisti tänään Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa syylistyneensä pahoinpitelyyn joensuulaisessa yökerhossa.

Oikeudenkäynnin osapuolet kiistelivät oikeudessa siitä, mitä oikeastaan tapahtui yökerhon tanssilattialla viime huhtikuussa.

Kihlakunnansyyttäjän Seppo Tiittasen mukaan Helsingin poliisilaitoksen rikosylitarkastaja Jouko Salo, 61, pahoinpiteli joensuulaista sairaanhoitajaa tanssilattialla. Tapahtumaa edelsi jonkinlainen sanaharkka ja se, että joensuulaisnainen olisi polkaissut Salon vaimoa korkokengällä kipeästi jalkaan.

Syyttäjän ja naisen mukaan poliisimies löi 53-vuotiasta naista poskeen nyrkillä tai avokämmenellä. Seurauksena oli kipua ja pieniä haavaumia suussa.

Salo kiisti syytteen kokonaan. Hän myönsi, että jonkinlainen kontakti sattui tanssin tiimellyksessä, mutta hän ei lyönyt tahallaan.

Salo oli parketilla vaimonsa kanssa. Sairaanhoitajan parina oli joensuulainen lääkäri. Pariskuntien tanssityylit olivat erilaisia. Salon vaimo väitti, että lääkäri heitteli pariaan kuin riepunukkea, jolloin lattialla seurasi tönimistä ja potku häntä kohtaan.

Nainen vaatii Salolle rangaistusta ja 700 euroa kipukorvauksia. Jutussa kuultiin viittä todistajaa, joista vain lääkäri kertoi nähneensä väitetyn lyönnin.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.