Tankotanssia harrastava hippikaunotar

Vaalea näyttelijätär Kate Hudson kuvailee itseään boheemiksi tyypiksi. Taannoin Hudson päätyi kuitenkin hankkimaan rintaimplantit.

Näyttelijä Kate Hudson, 31, ponnahti julkisuuteen elokuvasta Melkein julkkis vuonna 2000. Viime aikoina Hudson on ollut otsikoissa rintaoperaationsa takia: pienirintainen näyttelijä antoi periksi Hollywoodin kauneusihanteille ja laitatti pienet implantit. Aikaisemmin julkisuuteen vuosi, että pienirintaisuus on ollut Katen itsetunnolle kova paikka.

Tyyliltään Kate Hudson on boheemi. Pukeutumista rakastava tähti kertoi Harper's Bazaar -lehdelle, että haaveilee oman vaatemerkin perustamisesta.

– Sydämeltäni olen hippi. En pidä liian ohjatuista asioista. Voin pistää ylleni seksikkään pikkumekon, jossa en pysty kävelemään ja se on hauskaa. Mutta pidän ilmavuudesta ja mukavuudesta. Haluan vain tehdä todella kauniita vaatteita, joita haluaisin käyttää joka päivä, hän kuvaili.

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Hudson on ehkä luonnonlapsi, mutta tähti myös myöntää käyttävänsä paljon kosmetiikkaa. Erityisesti näyttelijä suosii luonnollista kosmetiikkaa.

– Näkisittepä kylpyhuoneeni, se näyttää oikeastaan tutkimuslaboratoriolta, Kate kertoi Elle-lehdelle.

Myös Kate Hudsonin äiti, Goldie Hawn, on tunnettu kauneudestaan. Kate jakoi myös Goldien vinkit upeaan ulkonäköön:

– Hänen mielestään mikään ei näytä yhtä kamalalta kuin liian tummiksi laitetut kulmakarvat.

Vartalonsa tähti pitää kunnossa varsin vauhdikkaalla harrastuksella: Kate on kertonut rakastavansa tankotanssia. Vaalea nainen on hurmannut myös kasan tähtimaailman miehiä. Hän oli naimisissa muutaman vuoden rokkari Chris Robinsonin kanssa. Parilla on myös yhteinen poika, Ryder. Chrisin jälkeen Kate deittaili muun muassa näyttelijä Owen Wilsonia. Owenin itsemurhayrityksen vuonna 2007 väitettiin johtuneen erosta Katen kanssa.

Muutama viikko sitten Kate bongattiin Pariisissa yhdessä Muse-yhtyeen Matthew Bellamyn kanssa.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP

Lähteet: Harper's Bazaar, Elle

Lue myös:

    Uusimmat