Tangon taikaa - finalistit valittu

Tangokuningas- ja -kuningatarfinalistit valittu.

Seinäjoen 13. tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailun voitti tänä vuonna Katja Lampela Kaarenkylästä kappaleella "Olet maailmain. Toiseksi sijoittui helsinkiläinen Kimi Markkola kappaleella "Taivas salamoi". Kolmas oli Vesa Alare Kakkurista kappaleella "Kun haaveilla uskallat". Kilpailuun jätettiin yhteensä runsaat 240 tangoa.

Perjantain myöhäisillan tunteina karsittiin myös finalistit lauantaiseen kuninkaallisten kisaan. Saija Varjuksen jättämästä kuningatar-tittelistä kilpailevat finaalissa Susanna Heikki Kolarista, Sanna Pietiäinen Jokioisista ja Nina Päivänurmi Liperistä.

Tangokuningas Tomi Markkolan seuraaja löytyy kolmikosta Matti Korkiala Kokkolasta, Petri Ritari Kurikasta ja Dimitri Sjöberg Kauhajoelta.