Tangle Teezerin keksijä: Tämä on kaikkein kammottavin hiusmoka

Tangle Teezerin keksijä Shaun Pulfrey tietää lähestulkoon kaiken, kun on kyse hiuksista. MTV Lifestyle pääsi haastattelemaan kiireistä miestä hänen Suomen-vierailullaan ja saikin kuulla hiuksiin liittyvän mokan, joka häntä miltei puistattaa.

Tangle Teezerin keksijä on englantilainen hiusammattilainen nimeltään Shaun Pulfrey. Mies on tehnyt pitkän uran hiusten parissa ja tietääkin siihen liittyen melkein kaiken. Mies on nähnyt hiusten hyvät ja huonot puolet ja Pulfreyn ei kauaa tarvinnutkaan miettiä, mikä on kaikkein pahin hiusmoka.

– Mikään ei ole kauheampaa kuin rasvaiset hiukset, mies kertoo.

Tangle Teezerin keksijä kertoo myös, että esimerkiksi liiallisesta suoristusraudan käytöstä tai hiusten värjäämisestä kärsinyt hius on myös hankalaa katsottavaa. Hän kannustaakin naisia pitämään hiuksistaan parempaa huolta.

– Luonnolliset hiukset ovat kauniit, koska niiden laatu ei ole kärsinyt. Ne ovat paljon näyttävämmät, jos niitä vertaa esimerkiksi värjäyksessä kärähtäneisiin hiuksiin, mies summaa.

Harva tietää, että Tangle Teezer -harjojen menestystarina alkoi jo noin seitsemän vuotta sitten, kun Pulfrey esitteli keksintöään ja liikeideaansa Iso-Britannian Leijonan kita -ohjelmassa. Mies ei saanut vakuutettua pääomasijoittajista koostuvaa raatia, mutta menestys kuitenkin seurasi miestä pian, kun jakso esitettiin Iso-Britanniassa. 

Kaipaatko lisää inspiraatiota? Seuraa MTV Lifestyleä FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.

Lue myös:

    Uusimmat