Mainos

Tampereen Puhelin paransi selvästi

Tampereen Puhelin Oyj:n liikevaihto kasvoi viime vuonna 7,6 prosenttia 592,8 miljoonaan markkaan (edellisvuonna 550,9 miljoonaa). Konsernin liike- voitto oli 133 miljoonaa (105,4 miljoonaa), ja tulos ennen satunnaiseriä ja veroja 143,9 miljoonaa (111 miljoonaa). Konsernin tulos/osake oli 2,57 markkaa ja oma pääoma/osake 23,74 markkaa.

Tampereen Puhelin arvioi tietoliikennemarkkinoiden kasvun jatkuvan tänä vuonna. Nopeinta yhtiö arvioi kasvun olevan Internet-, matkapuhelin- ja lisäarvopalveluliiketoiminnan alueilla. Internet-liiketoiminnan nopean kasvun keskeinen edellytys on sähköisen liiketoiminnan osuuden lisääntyminen verkossa. Tampereen Puhelin on mukana sähköisen liiketoiminnan kehittämisessä ja käyttöönotossa. Lisäarvopalveluliiketoiminnan kehitys ja markkinointi sekä kansallisesti että kansainväli- sesti hoidetaan yhteistyössä tytäryhtiö Votek Oy:n kanssa. Alueellista Internet-portaalia kehitetään yhteisesti Oy Media Tampere Ltd:n muiden osakkaiden kanssa. TPO:n rooli on toimia tietoliikenne- ja ISP -operaattorina.

Yhtiö arvioi liikevaihtonsa kasvun perinteisellä liiketoiminta-alueella hidastuvan, ja yhtiö hakeekin kasvua uusilta liiketoiminta-alueilta ja IT-alan yritysostoilla.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.