Tampereen liikenne täysin sekaisin – viranomaiset kehottavat välttämään autoilua

Tampereen seudulla liikenne on edelleen pahasti sekaisin, vaikka teiden raivaus useiden kolarien jäljiltä etenee.

Liikenne seisoo yhä täysin kolmostiellä eli läntisellä kehätiellä Linnakorven liittymästä Lakalaivan liittymään asti. Valtatie 9 Jyväskylän suuntaan on saatu avattua, mutta liikenne takkuaa silti.

Tieliikennettä ja onnettomuuksien raivaustöitä vaikeuttavat etenkin jumiin jääneet rekat.

Liikennevirastosta ei osata arvioida, milloin liikenne saadaan kulkemaan normaalisti.

Virasto kehottaakin välttämään autoilua Tampereen alueella, koska lumisade jatkuu koko yön.

Tampereella rekan jääminen jumiin ruuhkautti päivällä Paasikiventien välillä Paasikiventien/Vaitinarontien liittymä - Sepänkatu.

Kolmostie oli pitkään Helsingin suuntaan poikki Lempäälässä Särkijärven ja Sääksjärven liittymien välillä useiden kolarien vuoksi. Poliisin mukaan kolaripaikalle tulleet autot joutuivat myös itse onnettomuuksiin. Kaiken kaikkiaan kolarisumassa vaurioitui noin 50 autoa, joista 20 jouduttiin hinaamaan pois. Nyt toinen kaista on saatu avattua.

Keli oli Pirkanmaalla huono räntäsateen ja tienpinnan liukkauden vuoksi. Poliisin mukaan onnettomuuksia tapahtui kuljettajien varomattomuuden takia monilla paikallisteillä.

Sama tilanne on valtatie 9:llä, jolla kaksi kolaria on tapahtunut kaksi kolaria lähellä toisiaan. Onnettomuudet ovat välillä Karkuvuoren tunneli-Lakalaivan liittymä. Liikenne ruuhkautui pahoin myös siellä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat