Tampereen kerrostalopaloa epäillään tuhopoltoksi

Rajussa tulipalossa evakuoidut asukkaat vietiin terveyskeskukseen, sillä he hengittivät savua. Poliisi mukaan sytyttäjä saattaa olla myös joku talon asukkaista.

Poliisi epäilee Tampereen viimeöistä kerrostalopaloa tuhopoltoksi. Sytyttäjä saattaa poliisin mukaan olla joku talon asukkaista tai ulkopuolinen henkilö.

- Ketään ei ole vielä otettu kiinni epäiltynä. Yleisön vihjeet ovat tervetulleita, kertoi tutkintaa johtava rikoskomisario Hannu Kallioniemi iltapäivällä.

Tampereen Armonkalliolla sijaitsevan kerrostalon varastotila syttyi tuleen eilisiltana kello 22:n paikkeilla. Asukkaat jouduttiin evakuoimaan loppuyöksi.

Toistakymmentä asukasta vietiin Hatanpään sairaalan ensiapuun tarkastettavaksi, koska he olivat hengittäneet savua. Poliisin tietojen mukaan kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut vakavasti.

Varastotila sijaitsee katutasossa A- ja B-rappujen välissä. Siellä on säilytetty monenlaista helposti syttyvää tavaraa. Kallioniemen mukaan palon sytyttämiseen on saatettu käyttää palavaa nestettä, mutta tuli on voinut lähteä helposti leviämään muutenkin.

Talon ulko-ovet olivat illalla lukittuina. Sen sijaan varastotilojen ovet olivat lukitsematta talossa meneillään olevan putkiremontin vuoksi.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat