Tämän Putous-näyttelijän maajussi-Johannes listaa ihannenaisekseen: "Hän vaikuttaa mukavalta ihmiseltä"

Musikaalinen maajussi-Johannes kaipaa rinnalleen älykästä kumppania.

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden maajussit ovat julkaistu. Mukana on jälleen kahdeksan maajussia eri puolelta Suomea. Rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, joista useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, mutta toisille hyppy tuntemattomaan.

Rakkautta muiden joukossa etsii 24-vuotias maajussi-Johannes, joka pitää yllä omaa lypsytilaansa Vesannossa. Mies on valmis löytämään elämänsä rakkauden, ja sen olisi löydyttävä hänen kotikylänsä ulkopuolelta. 

– Ei täällä Vesannon kokoisessa pikkukylässä oikein enää ikäisiäni naisia ole. Kaikki ovat oikeastaan muualla opiskelemassa. 

Johanneksella on taustallaan muutamia, joitakin kuukausia kestäneitä parisuhteita. Hän toivoo löytävänsä rinnalleen kumppanin, joka ymmärtäisi häntä, olisi älykäs sekä jämäkkä. 

– En etsi kaitsijaa, mutta olisi se hyvä, jos osaisi rajoitella aina välillä minuakin. 

Töiden ohella Johannes harrastaa videopelien pelaamista, sarjakuvien piirtämistä sekä musiikkia. Hänellä on oma Maalaisliitto-yhtyeensä, jossa soittavat hänen lisäkseen Rovaniemellä asuva isoveli sekä Kuopiossa asuva ystävä. 

Koska bändin jäsenet ovat tällä hetkellä kaikki ympäri Suomea, on sen toiminta hieman jäissä. Johannes kertoo, että suunnitelmissa kuitenkin olisi jossain vaiheessa laittaa kokoon yhtyeen ensimmäinen albumi. 

– Se on nyt vähän siitä kiinni, että ehtisi tekemään. 

Johannes toivoo, että tuleva puoliso pitäisi myös musiikista ja jonka kanssa voisi mahdollisesti käydä yhdessä keikoilla. 

Ihannenaisekseen Johannes mainitsee Putous-ohjelmasta tutun tähden, näytteljiä Linnea Leinon.

– Hän vaikuttaa ainakin television kautta semmoiselta positiiviselta, mukavalta ihmiseltä. 

Tulevalta kumppanilta Johannes toivoo eritysesti taitoa ja kykyä keskustella asioista. 

– Sanotaanko niin, että jos ei ihan hirveästi älyä ole, niin se on aika turn off.

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020. 

Lue myös:

    Uusimmat