Tällaisen naisen marjatilaa pyörittävä maajussi-Jouni, 29, haluaisi vierelleen: "Ehkä vähän mustan huumorin ystävä"

37:00:52
Tutustu maajussi-Jouniin!

Maajussi-Jouni etsii rinnalleen naista, joka ei ole mikään perässähiihtelijä.

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden maajussit ovat julkaistu. Mukana on jälleen kahdeksan maajussia eri puolelta Suomea. Rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, joista useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, mutta toisille hyppy tuntemattomaan.

Mukana on myös 29-vuotias marja- ja metsätilallinen, maajussi-Jouni. Mies kertoo, että häntä on yritetty saada mukaan ohjelmaan hänen ystäviensä toimesta jo vuosien ajan. Nyt vihdoin maajussi suostui lähtemään mukaan. 

– Lopulta viimeisen päätöksen tekivät ystäväni Mikko ja Anna, jotka soittivat, että tottakai lähdet tuohon mukaan, että tämä on kaikkien aikojen mahdollisuus sulle, Jouni kertoo. 

Elämässään erittäin aktiivinen maajussi toivoo löytävänsä ohjelman kautta rinnalleen naisen, joka olisi luonteeltaan iloinen ja avoin. Tulevalla kumppanilla olisi myös hyvä olla omia tavoitteita elämässään, mutta halua myös tehdä yhteisiä juttuja Jounin kanssa. 

– Ehkä vähän mustan huumorin ystävä ja olisi semmoinen, että ymmärtäisi niitä juttuja. Olisi terveet ajatukset ja hyvä itsetunto, maajussi pohtii. 

Jounilla on taustallaan alle vuoden mittaisia parisuhteita. Treffeillä maajussi kertoo käyneensä jonkin verran, muttei varsinaista seurustelua ole kuitenkaan ollut. 

Naisessa Jounia ei sytytä lainkaan tupakointi tai päihteiden käyttö. Lisäksi naisella on oltava myös oma tahtonsa. 

– Jos ei ole mitään mielipidettä, eikä ymmärrä, mitä elämä oikeasti on, niin se on aika turn off. 

Ihannenaisekseen Jouni nimeää Putous-ohjelmasta tutun näyttelijän Pilvi Hämäläisen, joka viehättää maajussia huumorinsa puolesta. Jouni haaveileekin, että tulevan kumppanin kanssa elämä olisi ennen kaikkea rentoa ja hauskaa. 

– Sitten siinä olisi kuitenkin niitä yhteisiä asioita ja myös niitä omia asioita. Tavallista arkea. Ihan perusjuttuja kuitenkin kaipaa.

Voit kirjoittaa maajusseille jo nyt tästä!

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020. Maajussille morsian -esittelyjakso katsottavissa mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja