Maajussi-Pia, 52, osti majatalon Facebook-ilmoituksen perusteella: "Olen tällainen tee se itse -nainen"

6:11
Tutustu maajussi-Piaan!

Maajussi-Pia haluaisi löytää aktiivisen ja elämästä innostuvan miehen rinnalleen. 

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden maajussit ovat nyt julkaistu. Mukana on jälleen kahdeksan maajussia eri puolelta Suomea. Rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, joista useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, mutta toisille hyppy tuntemattomaan.

Rakkautta etsii muun muassa 52-vuotias maajussi-Pia Pornaiselta. Pia pitää yllä majataloa, jonka hän osti toimintoineen Facebook-ilmoituksen perusteella. 

– Kyllä olen tällainen tee se itse -nainen ollut aina. Tykkään pitää langat omissa käsissä. 

– Mieheltä, joka mun elämääni tulisi, vaatisi aika paljon avarakatseisuutta lähinnä mun työstä. Tässä joutuu olemaan vähän hippihenkinen tietyllä tavalla: ovet aukeutuvat ja sulkeutuvat vähän väliä, vieraita ihmisiä kulkee tässä edestakaisin. Sen kun kestää, niin kestää aika paljon muitakin asioita. 

Pia kertoo hakevansa ehdottomasti koko loppuelämän kestävää suhdetta. 

– Haluan löytää yhtä elämästä innostuvan ihmisen kuin minä olen. 

Mies, joka Piaan vetoaisi olisi ihminen, jolla olisi naisen mukaan "pää pilvissä ja jalat maassa"'. Nainen toivoo tulevalta puolisoltaan järeyttä heittäytymiskyvyllä, sekä kykyä hullutella ja olla hieman lapsenmielinenkin. 

– Olisi hyvin ihailtavaa, jos miehessä olisi myös sitä romanttisuutta. Että hän lähestulkoon edes välillä pitäisi sua kuin kukkaa kämmenellä. 

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020. Maajussille morsian -esittelyjakso MTV3-kanavalla maanantaina 16.3. klo 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.