Tämä uutuusohjelma vetää Töllötuomarit hiljaisiksi: "Katsoin ja itkin"

Tämä uutuusohjelma vetää Töllötuomarit hiljaisiksi: "Katsoin ja itkin" 2:17
Katso videolta, kun Töllötuomarit kertovat, mikä tekee uudesta LOVE-ohjelmasta niin koskettavan.

Töllötuomarit kertovat uusimmassa jaksossaan, millaisen vaikutuksen Yleltä MTV:lle siirtynyt LOVE-ohjelma onnistui tekemään heihin. 

Töllötuomarit eli MTV Uutisten toimittajat Katri Uutula ja Katja Lintunen käyvät viikoittain läpi suurimmat tv-puheenaiheet ja sukeltavat pintaa syvemmälle tv-ohjelmien kulisseihin.

Tällä kertaa puheenaiheeksi nousee Yleltä MTV:lle siirtynyt musiikkiohjelma LOVE. Ohjelmaa esitettiin aiemmin Ylellä nimellä SuomiLove. MTV:llä ohjelman ensimmäinen jakso nähtiin viime sunnuntaina 18.2.

Ohjelmassa suomalaiset pääsevät järjestämään ikimuistoisia yllätyksiä rakkaimmilleen eli kumppaneilleen, ystävilleen, perheenjäsenilleen. Koskettavat tarinat yhdistyttynä merkityksellisiin musiikkiesityksiin saa tunteet pintaan kotikatsomoissakin. 

Katja Lintunen vieraili ohjelman kuvauksissa viime syksynä ja kertoo, että liikuttumiselta ei vältytty.

– Katsoin ja itkin ja itkin jo ensimmäisen kerran kuvauksissa. Tämä on hyvänmielen ohjelma, mutta silti tässä liikuttuu niin paljon. On ihanaa, kun ihmiset järjestävät rakkaimmilleen tällaisia yllätyksiä, Lintunen sanoo.  

– Minä aloin itkemään jo pelkästään ohjelman pressitilaisuudessa, kun ohjelman juontaja Ernest Lawson kertoi minulle joitakin tällä kaudella nähtäviä tarinoita. Välillä meille suomalaisille se tunteiden näyttäminen on niin vaikeata, joten ehkä tässä juuri koskettavinta on se, että jonkun tärkeän biisin kautta sitten saa kerrottua niistä tunteistaan, Utula kertoo. 

Katso koko Töllötuomareiden uusin jakso alla olevalta videolta!

Sanna Marinin käytös punaisella matolla puhuttaa 18:18

LOVE MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat