Pilvi Hämäläinen paljastaa, lähtisikö hän edustamaan Suomea Euroviisuihin – Töllötuomareilla selvä viesti näyttelijälle

Pilvi Hämäläinen paljastaa, lähtisikö hän edustamaan Suomea Euroviisuihin – Töllötuomareilta selkeä viesti näyttelijälle 2:03
Videolla Pilvi Hämäläinen paljastaa, millä ehdolla lähtisi edustamaan Suomea Euroviisuihin.

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että ei täysin sulje pois sitä, että häneltä tultaisiin kuulemaan tulevaisuudessa lisääkin musiikkia. Töllötuomarit lähettävät Hämäläiselle selvän viestin.

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen hurmasi katsojat UMK-finaalissa nähdyllä väliaikaohjelmallaan. Nyt Hämäläinen julkaisee finaalissa kuullun kappaleen nimellä Mon Chéri perjantaina 23.2.

MTV Uutiset kysyi Hämäläiseltä, voitaisiinko häneltä odottaa tulevaisuudessa enemmänkin musiikkia. 

No never say never. Minähän olen laulanut teattereissa ja musiikkinäytelmissä vuodesta 2006 lähtien ja televisiossakin paljon. Eli ei tämä nyt ihan ensimmäinen kerta ollut. Kaikesta voi ja pitää haaveilla. Haen jatkuvasti vielä sitä elämän suuntaa. Sen vuoksi haluan tarttua asioihin ja tämä oli ihan helvetin ihana juttu, Hämäläinen sanoo. 

Pilvi Hämäläinen paljastaa, voiko häneltä odottaa tulevaisuudessa enemmänkin musiikkia kuin UMK:ssa nähdyn kappaleen verran 3:09
Katso videolta Pilvi Hämäläisen haastattelu ja opettele Mon Chéri -kappaleen hitiksi noussut tanssi!

Hän kertoo myös, että voisi lähteä edustamaan Suomea Euroviisuihin, mutta siihen sisältyisi yksi ehto. Katso videolta, mistä ehdosta on kyse!

Töllötuomarit eli MTV Uutisten toimittajat Katja Lintunen ja Katri Utula kannustavat Hämäläistä kokeilemaan siipiään musiikin saralla. 

– Suosittelen. Hänellä on upea ääni ja hän on upea esiintyjä, niin miksi ei. Hän voisi sitten ensi vuonna kahmia Emma-gaalassa kaikki pystit, Lintunen ennustaa. 

– Niin kuin me näemme, niin UMK:ssa jopa juontajista saattaa kuoriutua valtavan menestyviä laulajia. Arvostan tällaista heittäytymistä. Pilvihän oli itse ehdottanut itseään UMK-juontajaksi ja kertonut myös, että hän voisi vetää finaalissa väliaikashow'n, Utula lisää. 

Katso koko Töllötuomareiden uusin jakso alla olevalta videolta!

Sanna Marinin käytös punaisella matolla puhuttaa 18:18

Lue myös:

    Uusimmat