Töllötuomarit ihmettelevät Sanna Marinin käytöstä punaisella matolla: "Jos et halua huomiota, niin..."

Töllötuomarit ihmettelevät Sanna Marinin käytöstä punaisella matolla: "Jos et halua huomiota, niin..." 1:57
Katso videolta ote Emma-gaalan lopputeksteistä, joissa näkyy kun Marin kuhertelee miesseuralaisensa kanssa.

Töllötuomarit ihmettelevät entisen pääministerin käytöstä Emma-gaalan punaisella matolla. 

Kotikatsomoissa saatettiin hätkähtää lauantai-iltana, kun Emma-gaalan lopputeksteissä nähtiin Suomen entinen pääministeri Sanna Marin kuhertelemassa miesseuralaisensa kanssa. 

MTV Uutisten TöllötuomaritKatri Utula ja Katja Lintunen kiinnittivät huomiota Marinin lempeään olemukseen hänen koskettaessaan miesseuralaisensa poskea. 

Katso videolta ote Emma-gaalan lopputeksteistä, joissa näkyy kun Marin kuhertelee miesseuralaisensa kanssa. 

– Hei, jos minä saan sanoa, niin siinä on rakastunut nainen, Utula sanoo. 

– Oli kyllä niin hempeää meininkiä, että huh, Lintunen komppaa.

Lintunen ottaa puheeksi myös Marinin erikoisen käytöksen punaisella matolla ennen gaalan alkamista. 

Marin saapui punaiselle matolle kuvaajien eteen mustassa housupuvussa ja esitteli Katri Niskasen suunnitteleman asun selkäosaa kameroille. Marinin odotettiin siirtyvän siitä toimittajien jututettavaksi muiden gaalavieraiden tapaan, mutta ex-pääministeri päättikin tehdä u-käännöksen ja suuntasi kohti ulospääsyä nopeasti ohittaen toimittajien kysymykset. 

– Olen lievästi sanottuna ärsyyntynyt tästä. On ihanaa, että hän edustaa ja käy gaaloissa, mutta hän itse sanoi Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa, että hän pelkää, ettei median kiinnotus lopu, kun hänen pääministerikautensa loppuu. Ja eihän se lopukaan, jos hän poseeraa tuolla gaaloissa kameroille, Lintunen painottaa. 

– Ja minua taas ärsyttää se, että hän vain käy punaisella matolla näyttäytymässä, mutta ei anna yhtään haastattelua, Utula sanoo. 

Lintunen ottaa esimerkiksi Cheekin, joka nähtiin myös Emma-gaalassa, mutta nykyään liiallista julkisuutta karttava mies oli päättänyt jättää kokonaan punaisen maton väliin. 

– Tämän ymmärrän hyvin. Jos et halua huomiota, niin eihän siinä tapauksessa kannata mennä sinne punaiselle matolle, Utula sanoo.

Katso koko Töllötuomareiden uusin jakso alla olevalta videolta!

Sanna Marinin käytös punaisella matolla puhuttaa 18:18

Lue myös:

    Uusimmat