Tämä asu oli jollekin liikaa – nainen heitettiin ulos ravintolasta: "Sitä ei pidetä seksikkäänä"

3:42
Erika kuvaa naisia, jotka eivät usko olevansa kuvauksellisia.

Amerikkalaisnainen väittää joutuneensa lähtemään ravintolasta asunsa vuoksi.

Pennsylvaniassa asuva Sueretta Emke jakoi Facebookissa ärsytyksensä, kun nainen omien sanojensa mukaan heitettiin ulos perheravintolasta asuvalintansa vuoksi. Tapauksesta uutisoi muun muassa Yahoo Lifestyle.

Sueretta kertoo olleensa Golden Corral -ravintolaketjun ravintolassa juhlimassa aviomiehensä ja joidenkin ystävien kanssa poikansa syntymäpäiviä. Joukkio ei kuitenkaan päässyt lopulta nauttimaan synttärikokemuksesta, sillä heitä pyydettiin poistumaan.

"Sitä ei pidetä seksikkäänä"

Suerettan Facebook-päivityksen mukaan ravintolan esimies totesi naiselle tämän pukeutuneen ravintolaan "liian provosoivasti"  ja ehdotti, että tämä peittäisi itsensä jollain. Naisella ei vain ollut mitään muita vaatteita mukanaan.

Sueretta kertoo kysyneensä, mikä hänen asussaan oli sopimatonta, mutta esimies ei kyennyt vastaamaan.

Sueretta jakoi Facebookissa kuvan kyseisestä asusta. Hän oli pukeutunut lyhyisiin shortseihin sekä lyhyenmalliseen toppiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen nähnyt siellä ihmisiä, joilla on ollut vähemmän päällä, eikä heille ole sanottu mitään, mutta uskon todella, että minulle sanottiin jotain, koska en ole laiha, joten sitä ei pidetä seksikkäänä, nainen pohtii.

"En halua käyttää sitä enää koskaan"

Kyseinen raitatoppi oli naisen päällä ensimmäistä kertaa.

– En ole koskaan aiemmin omistanut crop topia, ja olin hermostunut sen käyttämisestä, mutta aviomieheni rakasti sitä, miltä näytin siinä, ja kannusti minua käyttämään toppia, koska pidin siitä niin paljon. Tunsin todella oloni söpöksi siinä, ja nyt en halua käyttää sitä enää koskaan, nainen kirjoittaa.

Naisen mukaan hänen asuunsa puututtiin toiselta asiakkaalta tulleen valituksen vuoksi, vaikka ravintolalla itsellään ei ole pukeutumissääntöjä asiakkailleen. 

– Miten voi olla, ettei pukeutumiskoodia ole, mutta sitten sellainen keksitään tietyille asiakkaille, jos joku toinen valittaa? Se ei ole ok. Se on syrjintää. Sanotte, että jostain syystä se asiakas ja hänen kokemuksensa on tärkeämpi kuin toinen henkilö ja hänen kokemuksensa, hän toteaa Yahoo Lifestylelle.

Sueretta kommentoi päivitykseen myöhemmin ottaneensa yhteyttä ravintolaketjun alueelliseen johtajaan, joka pahoitteli tapahtunutta syvästi. Vaikka naisen asusta olisi valittanut 10 ihmistä, ei miehen mukaan tapausta hoidettu asiallisesti. Hän on luvannut panostaa lisää henkilökunnan kouluttamiseen.

Sueretta toivoisi ravintolaketjulle lisää naisia esimiesasemiin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja