Tämä on kaikista stressaavin seksiasento niin miesten kuin naistenkin mielestä – oletko samaa mieltä?

Vaikka seksiä ylipäätään pidetään nautinnollisena asiana, kaikki seksiasennot eivät tuota yhtä suurta mielihyvää kuin toiset. 

Kun haluat kokeilla kumppanisi kanssa uusia seksiasentoja, sinulla on lukuisia vaihtoehtoja. Jos jotkut näistä uusista vaihtoehdoista herättävät sinussa enemmän pelkoa kuin intohimoa, et ole yksin. Superdrug Online Doctor -nettisivuston tekemän kyselyn mukaan tietyt seksiasennot voivat aiheuttaa epämukavuutta ja stressiä kummallekin sukupuolelle. 

Miesten suosikki on naisten painajainen 

Tutkimusta varten haastateltiin tuhatta parisuhteessa olevaa ihmistä Euroopasta ja Yhdysvalloista, ja vastausten perusteella saatiin selville, mikä seksiasento on ihmisten mielestä kaikkein stressaavin. Naisvastaajista 57 prosenttia ja mies vastaajista 43 prosenttia oli sitä mieltä, että 69-asento seisten tuottaa heille eniten paineita. 

Tutkimuksessa paljastui myös ristiriitaisuus yhden asennon väliltä – nimittäin anaaliseksin. Yli puolet naisvastaajista mainitsi anaaliseksin epämukavaksi vaihtoehdoksi. Toisin oli kuitenkin miesten kohdalla. 

Itse asiassa anaaliseksi paljastui miesten keskuudessa erittäinkin mieluisaksi vaihtoehdoksi; peräti 88 prosenttia miehistä luokitteli anaaliseksin suosikkiensa joukkoon. 

Naiset äänestivät parhaiksi asennoiksi lähetyssaarnaajan, nainen päällä -asennon sekä lusikan.

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja