8 asiaa, jotka voivat pänniä naisia suositussa seksiasennossa – näin ratkot ongelmat

Jos lähetyssaarnaaja asentona houkuttelee, mutta tietyt ongelmakohdat vaivaavat, ota tästä vinkit haltuun!

Lähetyssaarnaaja on yksi suosituimmista seksiasennoista, etenkin naisten mielestä – eikä syyttä. Se mahdollistaa läheisyyden ja suudelmat, joten se on asentona erittäin intiimi. Näennäisestä helppoudestaan huolimatta voi tähän asentoon liittyä kuitenkin tiettyjä ongelmakohtia.

Aiemmin kerroimme Cosmopolitan.com -sivuston miespuolisen toimittajan Frank Kobolan koostamasta kymmenen kohdan listasta, joka selvitti tarkkaan, mitä asioita miehet hänen mukaansa vihaavat tässä arkiseksikin syytetyssä asennossa, jossa mies on naisen päällä. Samalla sivustolla on kuitenkin listattu tämän asennon kipukohtia myös naisen näkökulmasta – ja hieman ratkaisukeskeisemmin.

Lähetyssaarnaajan ongelmat – ja kuinka ratkaista ne

1. Miehen penis ei ole isoimmasta päästä. Tämä asia on helppo ratkaista. Jos mies on päällä, ja toiveenasi olisi, että hän pääsisi hieman syvemmälle, voit laittaa tyynyn takapuolesi alle. Kun peppu on korkeammalla, mies voi työntyä hiukan syvemmälle – eikä asiasta tarvitse käydä kiusallista keskustelua.

2. Hän repii tukkaasi – eikä hyvällä tavalla. Jos mies pitää itseään ylhäällä käsivarsiensa varassa ja naisen hiukset ovat merenneitomaisella tavalla levittäytyneet sängylle, miehen kädet sotkeutuvat niihin väkisinkin. Hiukset voi toki laittaa ponihännälle, mutta pompula saattaa ikävästi painaa tuolloin takaraivossa. Lisäksi joskus petipuuhiin vain ajaudutaan intohimon kourissa, eikä aikaa tai halua hiustenlaitolle juuri ole.

Se, mitä kuitenkin nainen voi tässä tilanteessa tehdä, on nousta vähän istuvampaan asentoon! Kun muokkaatte hieman lähetyssaarnaajaa ja nainen on istuvammassa asennossa, hiukset laskeutuvat nätisti alas ja miehen kädet voivat mennä ihan mihin vain.

3. Hän hikoilee sinut märäksi. Miehestä tippuvat hikipisarat pakottavat laittamaan silmät kiinni, mutta ei hätää. Huutaakaan ei uskalla siinä pelossa, että hiki valuu suoraan suuhusi. Ongelmaan on itse asiassa yksinkertainen ratkaisu. Vedä miestä hellävaroen alaspäin niin, että hänen päänsä menee kaulasi viereen. Näin miehen kasvot ovat tyynyä kohden, mutta hän on edelleen lähelläsi, edelleen päällä ja voi kuivata kasvonsa tyynyyn tarpeen vaatiessa. Ehkä hänen rintansa hikoilee sinut märäksi, mutta ainakin silmäsi pysyvät kuivina.

4. Klitoriksesi ei saa tarpeeksi stimulaatiota. Voit luonnollisesti kosketella itse itseäsi, mutta jos nimenomaan lähetyssaarnaajan tarjoama mahdollisuus laiskuuteen viehättää sinua, et ehkä halua tehdä ylimääräistä työtä. Sen sijaan, että alkaisit uurastamaan, asettele mies päällesi niin, että hänen lantionsa suuntautuu ylöspäin, joten hänen lonkkaluunsa hankautuu klitoristasi vasten työntöjen aikana.

5. Hänen peniksensä on liian iso – eikä asento tunnu hyvältä. Voit hienovaraisesti pyytää miestä ottamaan punnerusmaisen asennon, jossa hänen käsivartensa eivät ole niin koukussa, ja hän voi kontrolloida syvyyttä paremmin. Jos hän ei täysin pysty siihen, voit myös pyytää häntä nojaamaan hieman taaksepäin, jotta hän pääsee sisääsi hieman eri kulmasta.

6. Hänen peniksensä on käyrä, ja seksi tuntuu epämukavalta. Pornotähti Chanel Preston on kertonut, että jos penis kaartuu oikealla tai vasemmalle, kannattaa miehen olla punnerrusasennossa, nimenomaan lähetyssaarnaaja-asennossa. Nainen puolestaan valitsee tällaisessa tapauksessa kumpaan suuntaan nojautuu, peniksen käyryyssuunnasta riippuen. Jos penis kaartuu vasemmalle, naisen kannattaa kallistaa lantiotaan hieman oikealle.

7. Tunnet painetta katsoa häntä seksin aikana, mutta se pilaa keskittymisesi. Vaikka kumppanin kasvot ovatkin ihan lähellä, ei sinulla ole velvollisuutta tuijotella häntä silmiin, jos se tuntuu sinusta vaivaannuttavalta. Sulje silmäsi ja kuvittele, mitä haluat. Mies varmaan ajattelee sinun olevan vain kovin kiihottunut silmät suljettuasi. Anna hänen ajatella niin.

8. Sinusta tuntuu, että makaat vain tekemättä mitään – olo on kuin lahnalla. Pystyt kyllä halutessasi osoittamaan aktiivisuutesi esimerkiksi omilla työnnöilläsi. Kun liikutat itsekin lantiotasi, autat häntä asettamaan itsellesi sopivan rytmin, mutta lisäksi hänestäkin tuntuu siltä, että harrastatte seksiä yhdessä sen sijaan, että hän vain harrastaisi seksiä päälläsi. Ja se on luultavimmin koko asennon tarkoituskin.

Muokkaa lähetyssaarnaajasta entistäkin kuumempi! Lue, miten:  Vipinää petipuuhiin! Näillä vinkeillä teet tutusta asennosta entistä paremman

Lähde: Cosmopolitan

***

1:37

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja