Tämä kyyti tuli kalliiksi: Humalassa sähköpotkulautaillut sai tuhansien eurojen sakot Norjassa

Sähköpotkulautailu tukevassa laitamyötäisessä tuli kalliiksi nelikymppiselle norjalaisnaiselle, jolle määrättiin yli 8  000 euron sakot, kertoi norjalaismedia keskiviikkona.

Nainen kärähti lautajuoppoudesta, kun hänen kiemurteleva ajonsa kiinnitti virkavallan huomion Stavangerissa maan länsiosassa kesäkuussa. Naisen veressä oli alkoholia 1,4 promillen verran, mikä ylitti reippaasti sallitun 0,5 promillen rajan.

Norjassa sähköpotkulauta rinnastetaan moottoriajoneuvoon. Normaalisti rattijuoppoudesta rankaistaan Norjassa vankilatuomiolla ja sakoilla, jotka ovat suuruudeltaan noin puolitoista kertaa rangaistavan kuukausipalkan verran.

Vaikka rapsut olivat kovat, nainen pääsi vähällä, sillä hän sai vain kahden viikon ehdollisen tuomion ja pienemmät sakot kuin mitä syyttäjä oli vaatinut. Ajokorttinsa hän tosin menetti ja joutuu uuteen ajokokeeseen, jos haluaa sen takaisin, jahka puolentoista vuoden panna on kulunut.

Video: Mikael Jungner joutui sähköpotkulautaonnettomuuden vuoksi sairaalaan – "Näinkö tyhmän asian takia pitää maksaa isoja seurauksia?" (MTV Uutiset Live 7.12.2021)

Mikael Jungner joutui sähköpotkulautaonnettomuuden vuoksi sairaalaan –"Näinkö tyhmän asian takia pitää maksaa isoja seurauksia?" 2:42

Lue myös:

    Uusimmat