Mikael Jungnerin sähköpotkulautamatka ilman kypärää päättyi sairaalaan: "Kuvauksissa aivoverenvuotoa"

2:42
Mikael Jungner kaatui pahasti sähköpotkulaudalla – lääkäri kertoi aivoverenvuodosta

Entinen SDP:n kansanedustaja ja nykyinen Liike Nytin kaupunginvaltuutettu Mikael Jungner kertoo joutuneensa sähköpotkulaudalla kulkiessaan onnettomuuteen, jonka seurauksena hän tarvitsi sairaalahoitoa.

Jungner kirjoittaa ajaneensa sähköpotkulaudalla mukulakivikatua, kun auton ovi aukesi.

– Siihen oveen matkani sitten tyssäsi. Muistan hölmistyksen, muistan ilmalennon, mutta en muista mitään laskeutumisesta, Jungner kirjoittaa Facebookissa.

56-vuotias Jungner sanoo palanneensa "tähän maailmaan" toden teolla vasta sairaalassa. Jungner kertoo selän ja lonkan olleen ruhjeilla. Päässä oli kuhmu.

– Vieressä huolestuneen näköinen lääkäri, joka kertoi että kuvauksissa näkyi pientä aivoverenvuotoa, Jungner kirjoittaa.

– Jälleen kerran nopea toiminta ja oikeat lääkkeet pelastivat. Verenvuoto tyrehtyi, eikä mitään mennyt rikki. Onnekas, kuulemma, jälkeen kerran, Jungner jatkaa.

Jungner kertoo olevansa paitsi kiitollinen, niin myös vahvasti nolostunut.

– Minulla kun ei ollut kaatuessani kypärää. Olen kaatunut pahasti, sairaalahoitoa vaatien, aiemminkin moneen kertaan, milloin Alpeilla pyöräillessä, milloin mustaa rinnettä laskiessa, milloin mopolla talven liukkailla, mutta aina, aina on ollut kypärä päässä. Nyt ei ollut. 

– Kypärä kuuluu skuuttailuun, Jungner muistuttaa.

1:43
Huomattavaa ylinopeutta ajavat sähköpotkulautailijat herättävät huolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja