Tämä kissa ei pysty pysymään erossa persikoista – suloisista kuvista viraalihitti

1:50

Amerikkalaisen Ozzy-kissan rakkaus persikoihin on ihastuttanut sosiaalisessa mediassa.

Miksi kissa kehrää? Katso vastaus yllä olevalta videolta!

Yleensä kissat rakastavat kissanminttua, tyhjiä laatikoita ja erilaisia leikkikaluja. Sosiaalisessa mediassa viraali-ilmiöksi nousseella Ozzy-kissalla on kuitenkin hiukan erikoisempi rakkauden kohde.

Kissa on nimittäin hulluna persikoihin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Vanhempieni kissa rakastaa persikoita aivan käsittämättömän paljon. He lähettävät säännöllisesti kuvapäivityksiä perheemme ryhmäkeskusteluun. Se on kaikista tärkein ilmoitus, jonka saan puhelimeeni, kirjoittaa Lydia Coutré Twitterissä.

Twiitti on kerännyt nopeasti jo lähes 200 000 tykkäystä ja yli 70 000 jakoa.

Rakkauden kohde huomattiin nopeasti

Lydia kertoo LoveMeow-sivustolle, että hänen perheensä adoptoi Ozzyn vuonna 2013, kun tämä oli vain muutamia kuukausia vanha.

Jo seuraavana kesänä perhe huomasi kissan rakkauden persikoihin. Ozzy ei ollut koskaan ennen nähnyt persikoita, mutta alkoi heti hieroa itseään niihin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ei syö, mutta vartioi ja halailee

Kerran perhe jopa yritti pitää kissan erossa persikoista laittamalla hedelmät kellarikerrokseen, joka on kodin "kissavapaata" aluetta. Eräs vieras oli kuitenkin unohtanut oven auki, ja siellä Ozzy oli, jälleen persikoiden keskellä.

– Hän ei tietääksemme pidä mistään muusta hedelmästä tällä tavalla. Paras arvauksemme on, että se johtuu hajun ja persikoiden kosketuksen yhdistelmästä, Lydia sanoo.

Nykyisin Ozzy vartioi persikoita, pitää niille seuraa ja lepäilee niiden päällä. Syötäväksi persikat eivät kuitenkaan maistu.

– Ozzy on todella sosiaalinen, rakastava ja leikkisä kissa. Kun hän ei vartioi tai halaile persikoita, hän katselee oravia, ottaa aurinkoa tai nukkuu jonkun sylissä, Lydia kuvailee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: LoveMeow, Mashable

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja