Kissa hiipi taloon ja käpertyi lohduttamaan leikkauksesta toipuvaa miestä – kuvasta jättihitti: ”Isäsi on nyt tuon kissan omaisuutta”

Miksi kissa kehrää? 1:50
Videolla kerrotaan, miksi kissa kehrää!

Yhdysvaltalaisen sotapoliisin Twitterissä jakamasta kissakuvasta tuli hetkessä suositumpi kuin Donald Trumpin tai Kim Kardashianin twiiteistä, uutisoi muiden muassa Newshub-sivusto.

Jos twiitistään haluaa viraalihitin, kannattaa siihen sisällyttää kissa. Tämän sai todistaa yhdysvaltalainen sotapoliisi Andrew Falloon, 36.

Huhtikuun 13. päivänä Falloon twiittasi parille tuhannelle seuraajalleen hellyttävän kuvan selittävine saateteksteineen. Kuvassa Falloonin leikkauksesta toipuva isä nukkuu sohvalla kissa olallaan. Näyttää aivan kuin parivaljakko pitäisi toisiaan käsistä.

Suloista toki, mutta samalla myös hämmentävää. Falloon nimittäin kertoo, ettei hänen vanhemmillaan ole kissaa.

”Isäni toipuu leikkauksesta. Äiti lähti ulos ja jätti oven raolleen. Vanhemmillani ei ole kissaa.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Kissakuvasta viraalihitti

Toipuvan miehen ja suloisen kissan yhteiskuvasta tuli nopeasti valtava viraalihitti. Tähän mennessä Falloonin twiitti on kerännyt jo 489 000 tykkäystä, 6200 kommenttia ja 78 000 jakoa. Newshub-sivusto nostaa vertailukohteiksi Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja tosi-tv-tähti Kim Kardashianin twiitit, joista suosituimmat keräävät tyypillisesti noin 200 000 tykkäystä.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Kissat selkeästi vetoavat ihmisiin, minkä osoittaa myös tämä yhdeksän sekunnin ”kuvottava” video, jota on katsottu jo 10 miljoonaa kertaa.

”Olen pahoillani kertoessani tämän, mutta isäsi on nyt tuon kissan omaisuutta.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Mukavaa. Kissa meni ulos ja hankki rescue-ihmisen.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Kuvan saama suosio on yllättänyt niin Andrew Falloonin kuin hänen isänsä, jolle pojan oli ensimmäiseksi selitettävä, mitä sosiaalinen media ja viraalihitti oikein tarkoittavat.

Toipuva isä ei ole kissaihminen

Newshubin haastattelussa Falloon kertoo, että Twitterin hurmannut kissa on tuttu näky naapurustossa, ja eläimelle on nimikin: Ziggy.

Vaikka Ziggy on pihapiirissä tuttu, ei se aiemmin ollut tullut Falloonin isän syliin. Isä ei poikansa mukaan ole kissaihminen, vaikka nyt hänet sellaisena tunnetaan.

Lähteet: Newshub, Stuff, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat