"Epätoivoisen äidin" ilmoituksesta viraali: Etsii lainaan oranssia kissaa lasagne-illalliselle – suloisesta syystä

1:50

Oklahomalaisen äidin etsintäilmoituksesta on tullut viraali useissa sosiaalisen median palveluissa ja ulkomaalaisten medioiden uutisoitua siitä.

Miksi kissa kehrää? Katso vastaus yllä olevalta videolta!

Tavallisesti lähialueiden tolpat täyttyvät ilmoituksista, joissa pyritään etsimään kadonneita lemmikkejä. Eräs samantyylisiä lappuja jättänyt äitikin etsi kissaa, mutta ei suinkaan sellaista, jonka perhe olisi kadottanut.

"Halutaan lainata oranssi kissa", alkaa epätoivoisen äidin erikoinen ilmoitus, joka on jaettu muun muassa Redditiin ja Twitteriin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kissalta ei edellytetä lasagnen syömistä"

Äiti Clara Edwards kertoo ilmoituksessa haluavansa lainata kissan 24–48 tunniksi voidakseen järjestää ”lasagne-illallisen” 2- ja 4-vuotiaiden lastensa kanssa, jotka rakastavat Karvista.

Karvinen on oranssi sarjakuvissa ja elokuvissa seikkaileva kissahahmo, joka rakastaa syömistä ja nukkumista, eniten lasagnea.

– Palautamme kissan iloisena ja huolehdittuna. Kissalta ei edellytetä lasagnen syömistä, jos sitä vastustetaan, ilmoitus jatkuu.

– Kiitos, ei villikissoja. Ja ottakaa kissanne takaisin lopuksi, kiitos. Emme hae adoptiota.

Ilmoituksen on allekirjoittanut "lisääntyvän epätoivoinen (mutta ei hullu) kahden lapsen äiti, jolla ei ole ystäviä, jotka omistavat oransseja kissoja".

Hurja somesuosio

Twitteriin jaettu julkaisu on kerännyt jo yli 25 000 tykkäystä ja 10 000 jakoa. Redditissä taas jopa yli 75 000 ihmistä on antanut sille positiivisen arvostelun.

Twitterissä ihmiset ovat innokkaasti tarjonneet tehtävään omia oransseja kissojaan, vaikka osa ihmisitä asuukin aivan liian kaukana Oklahomasta.

Ilmoitus kuitenkin johti äidin haluamaan lopputulokseen! Claran mies nimittäin kommentoi Twitterissä, että he löysivät naisen, joka tulee lihavan kissansa kanssa heidän luokseen lasagnelle huomenna lauantaina.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jotkut äidit ovat valmiita tekemään mitä tahansa tehdäkseen lapsistaan iloisia, vai mitä?

Lähteet: Twitter, Reddit, Mirror, Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja