Tämä hetki Leijonien ottelussa nousi somesuosioon – Ruotsin pelaajatkin ihastelivat: "Ostiko hän väärän lipun?"

Ruotsalaiskannattaja nousi somesuosioon Tampereen areenalla pelatun Ruotsin ja Suomen välisen MM-kisaottelun aikana. Keltaisena pisteenä sinisessä meressä maalia juhlinut fani valikoitui kuviin Tre Kronorin 2–2-tasoituksen jälkeen.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Video Ruotsin maalista ja yksinäisen ruotsalaiskannattajan tuuletuksesta katsottavissa artikkelin yllä.

Tre Kronor -kannattajan asemoituminen leijonapaitaisen katsomonosan keskelle oli samaan aikaan osoitus niin hienosta naapurisovusta kuin myös värien tunnustamisen uskollisuudesta.

Jopa Ruotsin pelaajat innostuivat asiasta Tre Kronorin 3–2-voittoon päättyneen ottelun jälkeen.

– Tuo on mukava nähdä, arvostamme tuota. Ehkä tuo oli hieman huonoa plaseerausta, hänellä olisi ollut paremmat oltavat ruotsalaisten päädyssä, joten hänen tukensa osoitus oli iso juttu, Max Friberg tuumi Ruotsin Viaplayn haastattelussa Aftonbladetin mukaan.

Kapteeni Oliver Ekman Larssonia tapaus hieman huvitti.

– Ostiko hän väärän lipun? Saamme täällä loistavaa tukea. Hän osoittaa hieman samaa henkeä kuin meidän joukkueemme. Ei ole väliä, missä istuu tai miltä tilanne näyttää, me vain taistelemme.

Aftonbladetin mukaan Ruotsissa MM-kisaoikeuksia hallinnoiva Viaplay tapasi "yksinäisen" ruotsalaisfanin Patrik Dejven ottelun jälkeen.

Dejve kertoi työskentelevänsä suomalaisessa yrityksessä, jonka toimitusjohtajan kanssa hän oli katsomassa ottelua.

– (Voitto oli) erittäin tärkeä, nyt minua ei kiusata työpaikalla. Päinvastoin, minä olen nyt se, joka on niskan päällä, Dejve naureskeli.

Dejvellä itsellään ei ollut mitään tietoa siitä, että hänen kannattamisensa oli noussut somesuosioon ottelun aikana. Kansainvälisen kiekkoliiton IIHF:n tili hehkutti yksinäistä ruotsalaissoturia Twitterissä.

– Jännittävää päästä näkemään kuvia siitä. Voin kuvitella, että näytin keltaiselta pisteeltä sinisessä meressä. Melko kaunista, olen iloinen siitä, Dejve totesi.

Lue myös:

    Uusimmat