Mainos

Tältä näytti poliisin suuroperaatio Järvenpäässä

Järvenpäässä oli aamuyön ja aamun ajan käynnissä suuri poliisioperaatio. Keski-Uudenmaan poliisi sai yöllä puoli kolmen aikaan hälytyksen Järvenpään Pietolankadulle. Operaatiossa oli lopulta mukana noin 30 poliisia.

Poliisin mukaan teollisuushallin yhteyteen rakennetussa asunnossa oli aseistautunut henkilö ja lisäksi muita ihmisiä. Kun ase otettiin esille, kolme asunnossa olleesta kuudesta ihmisestä tuli ulos.

– Asunnosta pois tulleet kertoivat, että yhdellä asunnossa olevalla on ase. Poliisikin on kuullut laukauksia, kertoi rikoskomisario Juha Koivisto tilanteen vielä ollessa käynnissä.

Laukauksia ei kuitenkaan kohdistettu ihmisiin. Poliisin kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen loputkin ihmiset tulivat ulos asunnosta.

Operaation aikana Pietolankatu oli suljettuna Kuuselankadusta keskustan suuntaan. Poliisi ohjasi paikalla liikennettä, jotta sivullisten turvallisuus saatiin taattua. Päihteillä on ollut poliisin mukaan suuri vaikutus tilanteeseen.

– Taitaa olla kyseessä kännisten ajattelematonta sekoilua, että ammuskellaan aseella sisätiloissa, Koivisto sanoo.

Poliisilla on tapauksen jäljiltä hallussaan yksi katkaistu haulikko. Tilanteesta ei tullut henkilövahinkoja. Kaikki osalliset ovat poliisille tuttuja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.