Kaupat saavat jälleen avata ovensa Hermanissa – poliisi tiedottaa: kauppakeskukseen jäänyttä omaisuutta voi nyt noutaa

Valkoisia kukkia, poliisin eristysnauhaa ja osanottokortti pöydällä – tältä näyttää sapelihyökkäyksen ravistelemassa kauppakeskuksessa nyt 10:01
Katso videolta, miltä kauppakeskus Hermanissa näytti sen jälkeen, kun se avattiin jälleen yleisölle

Kuopion kauppakeskus Hermanin eristys purettiin torstaina puoli kahden aikaan.

Kauppakeskuksessa sijaitseva koulu, jossa verinen miekkahyökkäys tapahtui, pysyy kuitenkin yhä kiinni. Koulun tiloissa näkyy valkopukuisia poliisin tutkijoita tutkimassa koulua.

Poliisi kertoo tiedotteessan, että tämän viikon tiistain tapahtumiin liittyen kauppakeskus Hermanin tiloihin Kuopiossa jäi asiakkaiden, henkilökunnan ja opiskelijoiden omaisuutta.

Tuota omaisuutta on ryhdytty jakamaan kauppakeskus Hermanin toisessa kerroksessa olevista Savon ammattiopiston (Sakky) tiloista. Aluksi omaisuutta jaetaan henkilökunnalle ja tänään klo 17.30 alkaen opiskelijoille.

Ihan kaikkiin tiloihin jäänyttä omaisuutta ei vielä voida luovuttaa. Tarkemmin luovutettavasta omaisuudesta voi tiedustella puhelinnumerosta 044 785 3029 (Väätäinen).

Kauppakeskuksen liikkeet voivat avata ovensa kello 14 lähtien.

Täysin normaaliksi toiminta kauppakeskuksessa ei kuitenkaan ole palautunut, sillä siellä kulkee yhä partioimassa varusmiehiä.

Kauppakeskus Hermanissa sijaitsevaan Savon ammattiopistoon iski tiistaina koulun opiskelija, joka oli aseistautunut miekalla. Iskussa kuoli yksi ihminen ja loukkaantui hyökkääjä mukaan luettuna 10.



Lue myös:

    Uusimmat