Tältä näyttää äitiyspakkaus 2020! Mukana myös uutuustuote

Vuoden 2020 äitiyspakkauksessa on 56 tuotetta. Asiakkaatkin ovat päässeet äänestämään pakkauksen sisältöä.

Suomalainen ylpeys, äitiyspakkaus, on jo 83-vuotias keksintö. Kela julkisti vuoden 2020 äitiyspakkauksen 24. päivä huhtikuuta. Vuoden 2020 pakkauksessa on yhteensä 56 tuotetta. Uutta pakkausta aletaan jaella arvion mukaan aikaisintaan touko-kesäkuussa.

Pakkauskuosille kehuja somessa

Vuoden 2020 tuotteet toimitetaan vuodelaatikossa, jonka Mustikkamaito-kuosin on suunnitellut Ilona Partanen. Partanen valittiin nuorille suunnittelijoille vuonna 2017 järjestetyn design-kilpailun kautta. Violettia kuosia ja sen kuvitusta on Facebookissa kehuttu kauniiksi.

Asiakkaat saivat äänestää

Asiakkaat ovat päässeet ensimmäistä kertaa äänestämään pakkauksen sisältöä: Kela järjesti äänestyksen vuoden 2020 ulkohaalarin kuosista, ja voittajakuosi valikoitui ylivoimaisella äänten enemmistöllä.

Ääniä annettiin noin 9 300, joista voittajakuosi sai noin 68 prosenttia.

Valitussa kuosissa on eläin- ja luontoaiheisia kuvia tummalla pohjalla.

Uutena tuotteena tämän vuoden äitiyspakkauksessa on jatkopalabody, josta irrotettava jatkopala tuo lisää käyttöikää myös muihin vauvan bodyihin.

– Äitiyspakkauksen suosio pitää edelleen pintansa. Kaikista äitiysavustuksista noin 70 % jaetaan edelleen pakkauksina, kertoo Kelan etuuspäällikkö Johanna Aholainen.

Muun muassa tällaisia tuotteita pakkauksesta löytyy!Tässä näet kaikki tuotteet:

Videolla Kela esittelee tuotteet. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tältä näytti vuoden 2019 pakkaus: 

Lähde: Kela

Lue myös:

    Uusimmat