Tallipäällikkö vertaa Fernando Alonsoa verenhimoiseen tappajaan – "Se on mukava nähdä"

Ensi kaudella jälleen Renaultin F1-auton rattiin hyppäävä Fernando Alonso sai esimakua tulevasta tiistaina. Alonso pääsi ajamaan 100 kilometriä Renaultin tämän kauden autolla tallin mainoskuvauspäivänä Barcelonan radalla. 

Alonso sanoi testiajon tuntuneen hyvältä, vaikka F1-auton ajaminen vaatii vielä totuttelua pitkän tauon jälkeen.

– Auto suoriutuu minua paremmin tällä hetkellä. En pysty ottamaan siitä kaikkea irti, sillä paluu F1:een ei ole niin helppoa, Alonso sanoi.

Ainakin tallipäällikkö Cyril Abiteboul tuntuu kuitenkin olevan vakuuttunut Alonsosta. Abiteboul uskoo, että ensi kaudella nimellä Alpine tunnettava talli saa espanjalaismestarista motivoituneen ja voitontahtoisen kuljettajan.

– Fernando on kuin suuri hai, Abiteboul sanoi, Planetf1.com-sivuston mukaan.

– Heti kun hän haistaa veren, hän haluaa hyökätä. Näin minä sen näen. Näen hain, erittäin nälkäisen – se on mukava nähdä.

Renaultin tämän kauden jälkeen jättävä Daniel Ricciardo väläytti auton suorituskykyä viime viikonloppuna Eifelin GP:ssä Saksassa. Kuudennestä ruudusta kisaan lähtenyt Ricciardo sijoittui kolmanneksi Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin jälkeen.

Abiteboulin mukaan Renaultin kehitys on saanut Alonson innostumaan entisestään. Alkujaan Alonson ajateltiin tähtäävän menestykseen Renaultilla vasta vuonna 2022, mutta tallipäällikön mukaan myös kausi 2021 on alkanut kiinnostaa.

– Tilanne on tietysti hyvin positiivinen. Saimme viestejä ennen kisaa, kisan aikana ja sen jälkeen. On vakuuttavaa, kuinka kiinnostunut hän on, Abiteboul sanoi.

– Sanoisin, että alkujaan hän puhui paljon vuodesta 2022. Mutta mitä pidemmälle kausi on mennyt ja auto on kehittynyt, sitä enemmän häntä on alkanut kiinnostaa myös 2021.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja