Tällaisista häistä Alma Hätönen haaveilee puolisonsa Jaakon kanssa: "Jos siinä menee pari vuotta, niin menköön!"

Alma Hätönen kertoo, kuinka puoliso Jaakko Ohtosen vahinko oli maksaa hänen henkensä 30 metriä pinnan alla 1:22
Alma Hätönen kertoo Kuutamolla-ohjelmassa, miten puoliso Jaakko Ohtosen vahinko oli maksaa hänen henkensä 30 metriä pinnan alla!

Juontaja Alma Hätönen meni kesällä 2023 kihloihin puolisonsa näyttelijä Jaakko Ohtosen kanssa. 

Juontaja Alma Hätönen kertoi elokuussa 2023 menneensä kihloihin puolisonsa näyttelijä Jaakko Ohtosen kanssa. Parilla on jo tulevista häistään jokin ajatus, mutta he eivät halua kiirehtiä asian kanssa. 

– Emme yritä mennä naimisiin ensi kesänä. Toivottavasti parin vuoden sisään. Menemme paikka edellä: yritämme löytää kivan paikan ja jos siinä menee pari vuotta, niin menköön. Juuri puhuimme, että on kiva nautiskella myös tästä kihlajaisajasta, Hätönen kertoi MTV Uutisille Tämä on tämä -ohjelman kuvausten lomassa. 

Kihlaparilla on kuitenkin toiveita hääjuhlallisuuksien suhteen. 

– Haluaisimme, että ne olisivat valtava mökkiviikonloppu. Sinne voisi jäädä ihmiset yöksi ja voisimme viettää vielä seuraavia päiviä siellä yhdessä. Toki hieman kohotettu mökkiviikonloppu. Aika rennot häät meille varmasti tulee. Pidämme luonnosta ja siitä, että kaikilla on mukavaa. Ei tarvita mitään hienoa. Maistraatissa menemme naimisiin, Hätönen kertoi. 

Hätönen oli mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 15. kaudella tanssinopettajanaan Aleksi Seppänen. Entinen tanssipari ei ole kesän aikana ehtinyt näkemään, mutta Hätönen muistelee hänen ja Seppäsen yhteistä matkaa lämmöllä. 

– Hän on ihana. Meille muodostui todella syvä luottamus. Totta kai, kun on tuollaisen prosessin käynyt läpi. Siitä olen kiitollinen, Hätönen kertoi. 

Lue myös:

    Uusimmat