Alma Hätöseltä koskettava kirjoitus menettämisen pelosta ja onnellisuudesta: "Valo ja varjo kulkee vierekkäin aina"

Alma Hätönen tuntee menehtyneen siskonsa läsnäolon: ”Hän tekee itsensä näkyväksi silloin tällöin” 7:19
Alma Hätönen kertoo tuntevansa edesmenneen siskonsa läsnäolon.

Juontaja Alma Hätösen Eeva-sisko menehtyi syöpään vuonna 2022.

Juontaja Alma Hätönen kohtasi suuren surun vuonna 2022, kun hänen Eeva-siskonsa menehtyi syöpään vain 39-vuotiaana. 24. elokuuta Hätönen on avannut ajatuksiaan Instagramissa onnellisesta, mutta vaikeasta kesästään.

– Tämä kesä ei nimittäin ole todellakaan ollut helppo. Se on sisältänyt valtavia pettymyksiä, hautajaiset, läheisen ihmisen sairastumisen, siihen liittyvän huolen ja paljon vaikeita tunteita menehtyneen siskoni sairastumisen vuosipäivään liittyen sekä siihen, ettei meidän Shantilla (koira) ole enää paljoa aikaa jäljellä, Hätönen kirjoitti. 

Hätönen kertoi olevansa luontaisesti todella optimistinen ja toiveikas ihminen, mutta tänä kesänä hän on joutunut kohtaamaan paljon kipeitä tunteita ja menettämisen pelkoa. 

– Ja hyväksymään sen, kuinka vähän mulla on kontrollia asioihin, joita tapahtuu ympärilläni. Tuntuu, että tapahtumia ja haastavia tilanteita on oikein tuotu tarjottimella eteen, että ”mitäpä, jos kohtaisit ja käsittelisit nämä asiat ja niiden herättämät tunteet vihdoinkin”, Hätönen kirjotti. 

Alma Hätönen julkaisi kuvia edesmenneestä Eeva-siskostaan Instagramissa. Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kaiken tämän rinnalla juontajalla on ollut huolettomia hetkiä ja paljon rakkautta. Hän on myös kihlautunut puolisonsa näyttelijä Jaakko Ohtosen kanssa heinäkuun lopussa. 

– Hyvin tätä kesää kuvaa se, että samana erityisenä ja onnellisena päivänä, kun menimme katsomaan kihlasormuksia, itkin aamiaisella kahvilassa peloissani rakkaalle ystävälleni, että ”mitä, jos mä menetän kaikki”. Aika hyvin on ollut vähän kaikkea tässä kesässä. Onnellisuus ei ole mulle sitä, että kaikki on hyvin koko ajan. Onnellisuus tulee mulle siitä, että vaikka on haasteita, kuten elämässä usein on, niin on myös niin paljon hyvää ja kaunista. Valo ja varjo kulkee vierekkäin aina, Hätönen kirjoitti. 

Alla olevassa kuvassa Alma Hätönen on kihlattunsa Jaakko Ohtosen ja parin Shanti-koiran kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hätönen kertoi maaliskuussa  Huomenta Suomessa kokevansa edelleen aktiivista ja syvää yhteyttä edesmenneeseen siskoonsa. 

– Hän on yhä aktiivisesti läsnä. Joku saattaa ajatella, että onko suruprosessia käyty kunnolla, jos tällaiseen tukeutuu. Mutta koen, että hän tekee itsensä näkyväksi aina silloin tällöin, Hätönen kertoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat