Salkkarit-pahiksen matka päättyi sarjassa traagiseen itsemurhaan: "Jos Mika olisi käynyt terapiassa, ehkä asiat olisivat menneet toisella tavalla"

Tale haastaa Mikan 0:51

Salatut elämät -sarjassa nähtiin dramaattisia hetkiä viime viikon päätteeksi, kun Tale ja Sanni löysivät Mikan kuolleena.

VIDEO: Tale ja Mika ottavat yhteen

Salatuissa elämissä Tiinaa otteessaan pitänyt Mika poistui sarjasta viime viikolla. Hahmo käyttäytyi väkivaltaisesti ja manipuloivasti tyttöystäväänsä Tiinaa kohtaan.

Kaksikolla oli yhteinen lapsi Rasmus, ja Mika pyrki säilyttämään perheensä kasassa keinolla millä hyvänsä, kun hänelle selvisi, että Tiina oli pettänyt häntä Talen kanssa. Mikaa näytellyt Joni Ollikainen avasi MTV Uutisten haastattelussa hahmonsa taustoja.

– Ajattelin, että hän on vähän epätasapainoinen henkilö ja perhe on hänelle tärkein. Tale vei häneltä naisen ja hän tulee tavallaan rikkinäisestä perheestä. Hänen lapsuuden taustansa ja muu vei häntä siihen (väkivaltaiseen) suuntaan, Ollikainen kertoo hahmostaan MTV Uutisille.

Näyttelijän mukaan hahmo olisi voinut olla pelastettavissa, jos Mika olisi vain tajunnut hakea apua käytöksensä parantamiseksi.

– Varmaan, jos Mika olisi käynyt terapiassa, niin kuin hän siinä ohjelmassa väitti tekevänsä, ehkä asiat olisivat menneet toisella tavalla, Ollikainen puntaroi hahmonsa kohtaloa.

Yleisö ei sarjan kuluessa päässyt näkemään ihan kaikkea Mikasta. Hahmo kävi Ollikaisen mukaan sisäistä kamppailua ja rakasti perhettään.

– Olisi siinä ehkä voinut olla yksi kohtaus, missä hän käy sisäistä kamppailua, kuten lopussa aseen kanssa. Mitä nyt olen katsonut noita kohtauksia, niin kyllä se tavallaan tulee esille, näyttelijä pohtii.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat