Väkivaltaisen Salkkarit-Mikan näyttelijä piti vaikeasta roolistaan: "Kukaan ei saanut koskea hänen perheeseensä"

0:51

Joni Ollikainen nähtiin vajaan vuoden ajan väkivaltaisen Mikan roolissa Salatuissa elämissä.

VIDEO: Tale ja Mika ottavat yhteen

Salkkareissa viime viikolla kuollut Mika oli normaalia ilkeämpi hahmo. Tyttöystäväänsä Tiinaa ja tämän salarakasta Talea hakannut Mika oli sarjassa todellinen pahis, joka antoi nyrkkiensä heilua useampaan otteeseen.

Hahmoa esittänyt Joni Ollikainen kertoo, että rankan hahmon näytteleminen vaikutti ajoittain myös näyttelijän mielialaan.

– Se Mikan viha, kateus ja katkeruus välillä otti otteensa. Kun lähti kuvauksista, niin oli vähän hajalla sen jälkeen. Sanotaan, että oli se rankkaa, mutta välillä myös hauskaa, Ollikainen sanoo MTV Uutisten haastattelussa.

Dramaattisista käänteistä ja juonittelusta tunnettu Salatut elämät on tunnettu hyvästä työilmapiiristä. Rankkojenkin kohtausten välissä vitsi lensi ja Ollikainen pyrki pitämään huolen, että vahinkoja ei tapahtunut.

– Kysyin jokaiselta aina, että kaikki on OK. Ei siinä ketään oikeasti sattunut, Ollikainen kertoo.

Nuori näyttelijä koki vierailunsa sarjaan hyvin opettavaisena. Salkkareissa kuvaustahti on kova ja kohtaukset on saatava nopeasti purkkiin. Samalla Ollikaista alettiin tunnistaa yksityiselämässä ja hän on päässyt jakamaan nimikirjoituksiakin.

– Ihmiset ovat sanoneet, että Mika on yksi heidän suosikkihahmoistaan. Tuollainen väkivaltainen hahmo ja niin sanottu pahis. Se on ollut aika yllättävää, näyttelijä paljastaa.

Ollikainen kertoo pahisroolin olleen yksi hänen unelmistaan näyttelijän uralla. Ollikaisen mukaan on tärkeää, että pahiksella on kunnolliset motivaatiot, jotta hahmo on uskottava.

– Olin tosi innoissani, kun pääsin vetämään pahisroolia. Senkin oppi, että jos haluaa esittää pahista, pitää muistaa, että kaikki ovat ihmisiä ja kaikilla on hyvät ja pahat puolensa. Mikalle oli perhe tärkeä ja kukaan ei saanut koskea hänen perheeseensä. Se oli hänen motivaationsa, Ollikainen summaa.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja