Maajussi-Sami ei pistä pahakseen, jos tuleva puoliso haluaa osallistua tilan töihin: "Sehän on parisuhteessa tarkoituskin"

Sami etsii rakkautta Maajussille morsian -ohjelmassa 3:31
Tutustu videolla maajussi-Samiin!

Maajussi-Samin haaveissa siintävät asiat, jotka tekisivät arjesta yksinkertaisen hyvää elämää.

Maajussille morsian -ohjelma tulee jälleen uuden tuotantokauden ja kahdeksan uuden maajussin voimin. Kausi starttaa maanantaina 13.3. esittelyjaksolla, joka löytyy jo MTV Katsomosta ja esitetään MTV3-kanavalla kello 20 alkaen. Maajussien joukossa on 31-vuotias nurmijärveläinen kaalinviljelijä Sami.

Kuten viljelijöillä yleensäkin, kuvailee Sami MTV Uutisille omien kiireidensä painottuvan kesäaikaan, ja talvella kiireet helpottavat. Sami kertoo kokevansa, että kiireistä huolimatta hänellä olisi aikaa parisuhteelle. Ohjelmaan Sami päätyi mukaan kavereidensa rohkaisemana. 

Nyt Sami toivoisi löytävänsä rinnalleen rehellisen naisen, jonka kanssa olisi helppoa ja mukavaa olla. Sami kertoo itse olevansa tyyppi, joka tulee aika lailla kaikkien kanssa toimeen. Hän ei osaa kuvailla tarkasti erityisiä kriteerejä tulevalle puolisolleen, mutta hänen mukaansa luonne ratkaisee. Erityisesti Sami kuitenkin syttyy oma-aloitteisista naisista. 

– Tekevät ihmiset, mutta sohvaperunat sitten taas eivät oikeastaan. 

Maajussi on vahvasti juurtunut tilalleen ja kertoo toivovansa, että voisi viettää loppuelämänsä maalla asuen. Hän haaveilee vahvasti oman perheen perustamisesta. 

– Kun saisi perheen tänne ja talvisin voisi käydä vähän kääntymässä jossain reissussa, niin ei sen elämän kummallisempaa tarvitsisi olla. Arjen pienistä jutuista se tulee. 

Sami haluaisi löytää parisuhteen, jossa kummallakin olisi hyvä ja turvallinen olla, eikä "turhista asioista tarvitsisi vääntää". Maajussi on vahvasti kiinni tilassaan, joten sieltä hän ei pystyisi pois muuttamaan. Toiveissa olisi siis puoliso, joka voisi muuttaa joskus tilalle ja mahdollisesti myös auttaa sen töissä. 

– Pahaksi en laita, jos vaikka sattuisi olemaan niin, että tuleva puoliso pystyisi kesällä auttamaan. Ja jos hänellä ei sattuisi olemaan muita töitä, niin sitten se varmaan olisi aikalailla itsestäänselvyys, että olisi sitten enemmän apuna. Mutta jos on joku hyvä oma työ, niin en tiedä kannattaako siitä nyt sitten välttämättä heti luopua. 

Maajussi myöntää, ettei välttämättä "olisi kovinkaan suuri plussa" mikäli puolisoehdokas ei olisi kiinnostunut osallistumaan maatilan töihin. 

– Siinä on kumminkin sitä työtä niin paljon, että hyvä olisi, jos näyttää siltä, että on todella kiire, niin saisi sitä apua siihen ja se toinen pystyisi keventämään sitä arkeani. Sehän nyt on varmaan parisuhteessa vähän tarkoituskin, että pystyy toista jeesaamaan, jos näkee, että on ihan pulassa.  

Alla olevalla videolla MTV Uutisten toimittajat käyvät läpi kaikki kahdeksan uutta maajussia.

Tässä ovat uudet rakkautta etsivät Maajussille morsian -maajussit – mukana kolme naista ja viisi miestä 11:44

Maajussille morsian -sarjan 16. tuotantokausi esitetään MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla syksyllä 2023. 

Lue myös:

    Uusimmat