Maajussi-Heidi paljastaa ihannemiehensä: "Hän ajattelee aina toisia ennen kuin itseään"

5:47
Tutustu maajussi-Heidiin!

Maajussi-Heidin ihannemies on hänen oma isänsä.

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden maajussit ovat nyt julkaistu. Mukana on jälleen kahdeksan maajussia eri puolelta Suomea. Rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, joista useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, mutta toisille hyppy tuntemattomaan.

51-vuotias maajussi-Heidi Kangasalalta on valmis löytämään elämänsä rakkauden ja halusi kokeilla, olisiko Maajussille morsian oikea tapa siihen. Heidi kertoo eksyneensä ohjelmaan onnekkaan vahingon kautta.

– Hain tietoa siitä, miten Stadi vs. Lande -ohjelmaan olisi voinut ilmoittautua. Jotenkin vaan eksyin tuonne sivuille ja kyllä sitten sinne itse sen hakemuksen kirjoitin.

Heidi on eronnut lastensa isästä kymmenen vuotta sitten ja nyt hän on ollut kahden vuoden ajan sinkkuna. Heidin lapset ovat 18-, 15-, sekä 13-vuotiaat. 

Maajussi etsii rinnalleen miestä, joka osaa käyttää tervettä maalaisjärkeä, jolla on hyvät käytöstavat ja on eläinrakas. 

– Eikä siitä haittaakaan ole, että osaa käyttää vaikka moottorisahaa ja korjata koneita. Aina jokin on rikki, Heidi pohtii. 

Ihannemiehekseen Heidi nimeää oman isänsä, joka maajussin mukaan on aina valmis auttamaan ja huomioi muut ympärillään. 

– Hän ajattelee aina toisia ennen itseään, eikä ole mitenkään itsekän. Hän on erittäin huomioon ottava, arvostaa äitiäni todella paljon. 

Sen sijaan Heidi ei voisi katsella miestä, joka vain makoillee sohvalla televisiota tuijotellen. Hän toivoo saavansa kirjeitä aktiivisilta miehiltä, jotka kertoisivat mahdollisimman paljon itsestään ja elämästään. 

– Ilman muuta olisi mielenkiintoista kuulla, että jos on työelämässä millaista työtä tekee tai on tehnyt aiemmin, onko lapsia, missä asuu, miten asuu. Ihan tämmöisiä perusjuttuja. Millaisilla asioilla voisi yllättää naisen iloisesti. 

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020. Maajussille morsian -esittelyjakso katsottavissa mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja