Tällainen on Kolmiodraama-Mirellan deittikumppani Joonatan – käynyt ainakin sadoilla treffeillä ja haaveilee urasta kansanedustajana

Mirellan ensitreffit saavat hämmentävän käänteen Kolmiodraama-rakkausrealityssä – täräyttää kaunistelemattoman mielipiteensä 1:02
Mirella täräytti kaunistelemattoman mielipiteensä ensitreffeillä - katso video.

Mirella ja Joonatan muuttavat neljäksi viikoksi saman katon alle Kolmiodraama-ohjelmassa.

Mirella on yksi pääsinkuista, joka etsii rakkautta Kolmiodraama-ohjelmassa. Mirellalle oli valittu kaksi deittiehdokasta: Aki ja Joonatan, joihin hän tutustui ainoastaan tekstiviestien avulla. Lopulta Mirella päätyi valitsemaan Joonatanin, jonka kanssa hän pääsi treffeille ja myöhemmin vielä muuttaa saman katon alle neljäksi viikoksi.

Joonatan on eronnut edellistalvena muutaman vuoden parisuhteesta. Sanavalmis mies kertoo käyneensä elämänsä aikana ainakin sadoilla treffeillä, ja hän ei omien sanojensa mukaan suhtaudu deittailuun kovin ryppyotsaisesti, koska kyseessä on hauska yhteinen kokemus uuden ihmisen kanssa. 

Poliittisen nuorisojärjestön pääsihteerinä työskentelevä Joonatan haluaisi edetä urallaan kansanedustajaksi tai lobbariksi. Joonatan aikoinaan ajautui poliittiselle uralle, koska hänellä on halu muuttaa maailmaa.

Joonatan lukee ja pohdiskelee paljon, mutta viihtyy myös ihmisten keskellä festareilla. Hän haaveilee perheestä, mutta se ei kuitenkaan ole itseisarvo, vaan tärkeintä on löytää hyvä kumppani rinnalle.

Kolmiodraama alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 5.3. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Millainen on täydellinen aloitusviesti deittisovelluksessa? 27:26
Koukussa Kolmiodraamaa -sarjan ensimmäisessä jaksossa pohditaan, millainen on täydellinen aloitusviesti deittisovelluksessa.

Sarjan jaksojen yhteydessä julkaistaan MTV Uutisten vodcast Koukussa Kolmiodraamaan. Katso tästä ensimmäinen jakso!

Vodcastissa toimittajat Katja Lintunen ja Jari Peltola peilaavat omia deitti- ja parisuhdekokemuksiaan MTV:n uuden Kolmiodraama-sarjan koukuttaviin käänteisiin ja suhdekiemuroihin. Samalla pureudutaan sarjan tapahtumiin ja jaksoista nouseviin teemoihin. 

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin.

Juttu muokattu 21.3.2024. Korjattu, että Joonatan on käynyt elämänsä aikana ainakin sadoilla treffeillä eikä edellisen suhteensa jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat