Mirellan ensitreffit saavat hämmentävän käänteen uudessa rakkausrealityssä – täräyttää kaunistelemattoman mielipiteensä deittikumppanilleen

Mirellan ensitreffit saavat hämmentävän käänteen Kolmiodraama-rakkausrealityssä – täräyttää kaunistelemattoman mielipiteensä 1:02
Mirella täräytti Joonatanille kaunistelemattoman mielipiteensä ensitreffeillä.

Mirella pääsee ensitreffeille Kolmiodraama-uutuusohjelman ensimmäisessä jaksossa. Varo juonipaljastuksia!

Kolmiodraama-rakkausrealityssä viisi nykymaailman deittikulttuuriin kyllästynyttä sinkkua osallistuu kokeiluun, jossa heille valitaan kaksi sopivaa kumppania. He tutustuvat kumppaniehdokkaisiinsa pelkkien tekstiviestien välityksellä ilman ulkonäköpaineita. Ohjelmassa pääsinkkuina nähdään Mirella, Sami, Pinja, Sanna ja Waltteri.

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa kulttuurituottajana työskentelevä Mirella, 28, viestittelee Joonatanin ja Akin kanssa. Äiti Marja on tyttärensä tukena, kun tämä aloittaa viestittelyn kumppaniehdokkailleen lähettämällä molemmille samanlaiset viestit. 

– Miksi tämä jännittää näin paljon, Mirella naureskelee ja pohtii, mitä jos kumpikaan ei vastaa viestiin mitään.

Mirellan huoli oli turhaan, sillä pian molemmat kumppaniehdokkaat vastaavat viesteihin. Mirella tutustuu sinkkumiehiin kahden päivän ajan tekstiviesteillä ja sen jälkeen hänen on tehtävä päätöksensä. 

– Minulle tulee sellainen olo, että Aki on tosi sellainen äijä ja ei ehkä niin taitava sanallisesti. Joonatan on sellainen enemmän tarinankertoja. He ovat kaksi hyvin erilaista tyyppiä, Mirella pohtii jaksossa.

Lopulta Mirella päätyy valitsemaan Joonatanin, jonka kanssa hän menee treffeille. Kaksikko tapaa toisensa hymyillen ravintolassa ja molemmat kehuvat toisiaan. 

– Mirella näytti erinomaiselta. Hänellä oli tosi kiva katse ja kiva hymy, Joonatan kuvailee ohjelmassa.

Treffien aikana paljastuu, että Joonatanilla on tulossa parin päivän päästä 30-vuotissyntymäpäivät. Mirella huokaisee helpotuksesta, että kumppaniehdokas on häntä vanhempi. 

– Multa tuskin vielä odotetaan mitään synttärilahjaa, Mirella naureskelee.

Hyvin alkaneet treffit ajautuvat pian hämmentävään tilanteeseen, kun Joonatan kysyy Mirellalta, mitä tämä ostaisi hänelle syntymäpäivälahjaksi ensinäkemän perusteella. Katso Mirellan vastaus yllä olevalta videolta.

Kolmiodraama alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 5.3. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Millainen on täydellinen aloitusviesti deittisovelluksessa? 27:26
Koukussa Kolmiodraamaa -sarjan ensimmäisessä jaksossa pohditaan, millainen on täydellinen aloitusviesti deittisovelluksessa.

Sarjan jaksojen yhteydessä julkaistaan MTV Uutisten vodcast Koukussa Kolmiodraamaan. Katso tästä ensimmäinen jakso!

Vodcastissa toimittajat Katja Lintunen ja Jari Peltola peilaavat omia deitti- ja parisuhdekokemuksiaan MTV:n uuden Kolmiodraama-sarjan koukuttaviin käänteisiin ja suhdekiemuroihin. Samalla pureudutaan sarjan tapahtumiin ja jaksoista nouseviin teemoihin. 

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin.

Lue myös:

    Uusimmat