Takatalvi iskee! Kuvasitko videon karmeasta ajokelistä? Lähetä se meille osoitteessa mtvuutiset.fi/lukijankuvat

Tiistaiksi kannattaa varautua kurjaan ajokeliin koko maassa 4:51
Tiistaiksi on luvassa kurjaa ajokeliä koko maahan. Pekka Poudan mukaan tiistaiaamun olosuhteet tulevat olemaan tien päällä aika hirveät.

Autoilijoilta vaaditaan tiistaina tien päällä tarkkaavaisuutta. Ajoneuvo tulee myös putsata huolellisesti ennen liikenteeseen lähtemistä.

Tiistaina on hyvä päivä jäädä etätöihin, mikäli se suinkin on mahdollista, sillä huonoa ajokeliä on luvattu koko maahan. Jos autoonsa on jo ehtinyt vaihtamaan kesärenkaat, ei sillä ole huomenna mitään asiaa liikenteeseen.

Varaudu tiistaiaamuna myös siihen, että auton putsaamisessa voi kestää. Katso tästä vinkit, kuinka auto putsataan oikeaoppisesti.

Lue lisää tiistain ajokelistä tästä jutusta.

Vaikuttaako lumikaaos työmatkaasi? Lähetä video tai kuva!

Mikäli bongaat liikenteessä jotakin kuvaamisen arvoista tiistaina tai milloin tahansa muulloin, voit lähettää otoksesi meille helposti mobiililaitteella osoitteessa mtvuutiset.fi/lukijankuvat. Linkki ohjaa sinut palveluun, jonka kautta saat materiaalisi helposti toimituksen nähtäville. Voit lähettää kuvan tai videon puhelimesi galleriasta tai kuvata sivuston kautta avautuvalla kameralla.  

Muista jättää myös yhteystietosi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä.

Mikäli sinulla ei ole mobiililaitetta käytössäsi, voit aina olla toimitukseen yhteydessä myös sähköpostilla uutiset(at)mtv.fi tai suoraan lifestyle-toimitukseemme lifestyle(at)mtv.fi.

Lue myös:

    Uusimmat