Mainos

Takana tuhansia treffejä – nainen on tienannut asuntorahansa deittailemalla

Nuori nainen tienaa elantonsa käymällä treffeillä. Nyt hän paljastaa, kuinka ihmeessä hän on tässä onnistunut.

Newyorkilainen Sophia Chartreuse, 23, on illallistanut tuhansien ihmisten kanssa, ja häntä voidaankin kutsua peräti treffien ammattilaiseksi. Nainen aloitti treffeillä käymisen 19-vuotiaana ansaitakseen rahaa vuokranmaksuun.

Vuokrat on saatu maksettua, sillä nainen kertoo tienaavansa vuodessa peräti 15 000 dollaria, eli noin 14 200 euroa.  

– Olin utelias, impulsiivinen ja juomamakuni oli lähempänä samppanjaa, vaikka budjettini sopi paremmin olueen, nainen kertoo treffiammattilaiseksi päätymisestä. 

Sosiaaliset taidot joutuivat koetukselle 

Chartreuse kertoo päätyneensä treffiammattilaiseksi ystävänsä kehotuksesta, eikä ole katunut päätöstään, vaikka tuntemattomien ihmisten kohtaaminen tuntuikin naisesta aluksi oudolta ja pelottavalta. Aluksi nainen kävi treffeillä päiväsaikaan kahviloissa, mutta siirtyi myöhemmin illallisiin ja pidempikestoisiin treffeihin.

– Olin parikymppinen ja yritin tehdä vaikutusta tuplasti vanhempiin ihmisiin. Se todella laittoi sosiaaliset taitoni testiin.

WhatsYourPrice-nettisivuston välityksellä treffeille päätyvä nainen kertoo tienaavansa yksistä treffeistä 100–300 dollaria. Muutaman vuoden sisällä hän on käynyt tuhansilla treffeillä, ja saanut kerättyä säästöihin mukavan rahasumman.

Chartreuse on edelleen sinkku, vaikka hän kertookin pitävänsä edelleen yhteyttä joihinkin treffeillä tapaamiinsa ihmisiin. Vaikka treffeillä käyminen on naisen mukaan melko pinnallista, hän kertoo saaneensa sitä kautta myös aitoja ystäviä.

Video: Myös tällä naisella on samanlaiset urasuunnitelmat. 

3:25

Lähde: CatersNews 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.