Mainos

Seurustellut jo 10 vuotta – nainen tienaa deittailemalla: "Se on aika helppoa rahaa"

3:25

Newyorkilaisnainen keksi erilaisen keinon tienata rahaa.

Amerikkalaismuusikko on keksinyt uudenlaisen tavan tienata rahaa. 33-vuotias Marcia Favre nimittäin deittailee rahasta.

New Yorkissa asuva Favre käy juomassa shamppanjaa rikkaampien ja vanhempien miesten kanssa. Vastineeksi deiteistä nainen saa käteistä. Tähän mennessä nainen on tienannut 9000 dollaria eli noin 8400 euroa, kertoo Daily Mail.

Yhdet treffit tuovat naisen lompakkoon kerrallaan 140–280 euroa käteistä. Eräät rahakkaat puolen tunnin deitit drinkkibaarissa tiesivät tosin Favrelle huikeat 1 400 euroa.

– Minä kirjaimellisesti ilmestyn paikalle, juon drinkin, puhun en mistään ja saan maksun. Se on aika helppoa rahaa, se todella on, Favre kertoo Daily Mailissa.

Favre löytää miehet treffejä välittävän nettisivuston kautta. Nainen suosittelee tätä tienestikeinoa muillekin.

– Minä todellakin suosittelen sitä. Tarvitsetko 150 dollaria? Pam, siinä on. Se on juuri niin yksinkertaista.

Sinkkunaiselle ammattideittailu voisikin kuulostaa järkevältä, mutta Favre on seurustellut miesystävänsä Joseph Kingin kanssa jo 10 vuoden ajan.

Favre kertoo, että King vain naureskeli kuullessaan ensikertaa kumppaninsa suunnitelmista. Itsekin muusikkona toimiva King on itse asiassa oikein mielissään naisystävänsä sivutoimesta, sillä ylimääräisen rahan ansiosta he voivat käydä useammin syömässä yhdessä ulkona. King kertoo, että on itsekin joutunut turvautumaan mitä erilaisempiin keinoihin ansaita rahaa New Yorkissa.

– Pitää vain olla luova, mies toteaa.

Eikä Kingin tarvitse huolehtia siitä, että Favre retkahtaisi deitteihinsä, sillä naisella on vaikeuksia edes pitää heistä.

– En oikeastaan kunnioita ketään, joka maksaa minulle siitä, että lähden ulos hänen kanssaan. En voisi koskaan rakastua tällä tavalla. En koskaan, nainen vakuuttaa.

Ehdoton ei seksille

Treffikumppanien joukossa on ollut monenlaisia miehiä. Favre kertoo, että huonoimmat treffit olivat todella lyhyen miehen kanssa.

– En löytänyt häntä. Hän istui jakkaralla, ja kun hän laskeutui alas, hän oli vielä lyhyempi kuin minä. Hän oli pettymys ja niin tylsä.

Hauskimmilla treffeillä puolestaan deittikumppani joutui juoksemaan tuulen mukana lähteneen peruukkinsa perässä.

– Eikä se ollut Donald Trump, nainen vitsailee.

Rahan lisäksi nainen on saanut muutakin lahjuksia, kuten lentolipun ja pääsyjä konserttien takahuoneisiin.  Rahasta ja muista lahjoista huolimatta Favre vakuuttaa, ettei harrasta miesten kanssa seksiä. Itse asiassa hän kertoo yrittävänsä vältellä pitkiä treffejä, ja tähtää mieluummin nopeisiin drinkkeihin baarissa. 

Miehet eivät seksiä myöskään pyydä. Favren mukaan sopimattomin ehdotus on ollut viikonloppureissu Las Vegasiin. 

Lähteet: AOP, Daily Mail

***

4:29

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.