Valentinalla on seitsemän "sugar daddya" – näin paljon 18-vuotias opiskelija tienaa kuussa

Teini-ikäinen opiskelija paljastaa amerikkalaismedia BBC:lle tienaavansa tuhansia puntia seitsemän eri sugar daddyn avulla. Vaikka suhteet ovat hyvin seksuaalisia, nuori nainen ei pidä itseään seksityöntekijänä, kertoo brittiläismedia The Sun.

Valentina on 18-vuotias muotialan opiskelija, jonka elämäntyyli on kallis. Kenties liiankin kallis ottaen huomioon, että hänen tulee elättää itsensä kalliin koulutuksen lisäksi. Neuvokas tyttö on kuitenkin kehitellyt itselleen helpon tavan tienata käsittämättömiä summia rahaa: sugar daddy -bisneksen.

Sugar babyksi itseään tituleeraavalla opiskelijalla on tällä hetkellä seitsemän eri sugar daddya, joista osa on yli 40-vuotiaita.

– En koe olevani samalla tasolla ikäisteni poikien kanssa, sillä heidän motiivinsa ovat hyvin erilaiset kuin minun. He haluavat vain olla kotona ja pelata Fifaa, nainen perustelee mieltymystään vanhempiin miehiin.

Valentinan mukaan vanhemmat miehet suosivat nuoria tyttöjä monestakin syystä. He eivät välttämättä halua sitoutua ja tietävät, etteivät vasta aikuisikään päässeet naisetkaan ole siihen valmiita. Nuori nainen saa vanhemmat miehet myös tuntemaan itsensä nuorekkaiksi ja elinvoimaisiksi.

Hän pitää erityisesti 47-vuotiaasta sugar daddystaan, jonka kanssa Valentina haluaa avioitua miehen jäätyä eläkkeelle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuukausitienestit jopa kymmeniä tuhansia euroja

Nainen paljastaa, että hänen kuukausitulonsa kipuavat parhaimmillaan useisiin tuhansiin puntiin. Hän toteaa, että sugar baby saa keskimäärin noin 3 000 euroa kuukaudessa yhdeltä mieheltä. Valentinan tapauksessa kuukausitulot voivat olla jopa 49 000 puntaa, eli reilut 55 000 euroa.

Nainen paljastaa, että hän näkee miehiä rahasta ja laskuttaa miehiä sen mukaan, mitä he tekevät yhdessä. Esimerkiksi ravintolassa drinkkien nauttiminen tai illastaminen on erihintainen kokonaisuus kuin hotellihuoneessa vietetty yhteinen yö.

Rahan lisäksi nuori nainen saa miehiltä myös kalliita lahjoja, kuten koruja, mekkoja, laukkuja tai muita kauniita esineitä ja asioita.

Rahat ja lahjat eivät tule ilmaiseksi

Vaikka Valentina saa lahoja myös ilmaiseksi, useissa tapauksissa naisen tulee antaa jotain myös miehille.

Joskus pelkkä flirttailu riittää, mutta nainen myöntää, että kuten tavallisissakin parisuhteissa, myös sugar daddy -suhteessa seksuaalisuus on suuressa osassa.

– Totta kai haluan heitä ja haluan repiä vaatteet heidän yltään. Moni mies pitää koulutyttöfantasiasta. Myös minä nautin siitä, sillä se on hauskaa.

Nainen korostaa, että vaikka hän antaakin miehille seksuaalista nautintoa rahasta, hän ei ole seksityöntekijä tai seuralainen.

Sugar daddy ja -baby -bisnekseen erikoistuneen verkkosivuston mukaan kyseinen kulttuuri tarjoaa suhteen ”molempia osapuolia hyödyttäviä suhteita”. Jokainen sugar daddy ja -baby saavat keskenään päättää, mitä haluavat suhteeltaan – se ei aina tarkoita seksiä tai edes kasvokkain tapaamista.

Sugar daddy -ilmiöstä on puhuttu viime aikoina laajemmin myös Suomessa. Varsinkin moni nuori kokee kulttuurin helpoksi tavaksi hankkia rahaa ylläpitääkseen tavallista kalliimpaa elämäntyyliä tai välttääkseen velkaantumisen. Aihe herättää kuitenkin hyvin kärkkäitä mielipiteitä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: The Sun, LADbible 

Lue myös:

    Uusimmat