Koulukiusaajat haukkuivat tyhmäksi bimboksi – sinnikäs Lisa on nyt miljonääri: "Sain jatkuvasti kuulla, etten tule saavuttamaan mitään elämässäni"

4:29
Nainen elää uskomatonta luksuselämää sugar daddyltä saamillaan rahoilla.

Koulukiusattu nainen kertoo The Sun -lehdelle, miten hän teki itsestään miljonäärin erikoisen bisneksensä avulla.

Lisa Palmer, 45, oli lapsena pahasti koulukiusattu. Hän sai päivittäin kuulla olevansa vain tyhmä bimbo, joka ei ole minkään arvoinen – ja tämä vain hänen poikkeuksellisen kauniin ulkonäkönsä takia.

– Sain jatkuvasti kuulla, etten tule saavuttamaan mitään elämässäni. Kouluvuodet olivat hirveitä, eikä minulla ollut pätevyyttä oikeastaan mihinkään koulun päättymisen jälkeen, Lisa kuvailee kiusaamisen jättämiä traumoja.

Naisesta tulikin niin sanottu jokapaikanhöylä, joka otti vastaan mitä tahansa työtä siistijästä bingon vetäjään. Hänen elämänsuuntansa oli hieman hukassa. 

Isän valitus oli ponnahduslautana bisnesidealle

Kaikki kuitenkin muuttui, kun tuolloin vielä 21-vuotias nainen istui isänsä kanssa samassa illallispöydässä. Hänen isänsä kertoi työntekijöistään, jotka valittivat vaimoistaan ja tyttöystävistään.

Isän kertoman mukaan jotkut hänen rakkaudenkipeistä työntekijöistään olivat niin onnettomia viestittelyn suhteen, etteivät he päässeet koskaan edes treffeille asti.

Saman illallisen aikana Lisa totesi isälleen hoitavansa tämän työntekijöiden ongelmat, sillä idea kannattavasta bisneksestä oli syntynyt – hänähän oli mestari antamaan treffivinkkejä!

Ajatus ei kuitenkaan ehtinyt siirtyä kunnolla edes käytännön tasolle, kun Lisa tuli raskaaksi ja ryhtyi vuosien ajaksi kotiäidiksi bisnesnaisen roolin sijaan.

Match made in heaven

Vuonna 2015 Lisa päätti palata reilu 20 vuotta sitten syntyneen idean pariin ja perusti Mogul Matchmakers -nimisen yrityksen pienen tiiminsä kanssa.

Firman toiminta on hyvin yksinkertainen: sen konsultit pyrkivät saattamaan mahdollisimman hyvin toisilleen sopivat ihmiset yhteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.  

Yritys auttaa treiffailuun liittyvissä asioissa muun muassa kuuluisia ihmisiä, joilla on vaikeuksia luoda aitoja ihmissuhteita.

Moni varakas julkisuuden henkilö haluaa varmistaa yrityksen kautta, että treffikumppani tapailee häntä oikeista syistä – ei vain rahan vuoksi.

Lisa kertoo esimerkkitarinan Hollywoodissa uraa tekevästä näyttelijästä, jolla oli halu asettua aloilleen ja perustaa perheen.

Vaikka Lisan löytämistä ehdokkaista yksikään ei lopulta päätynyt näyttelijän kanssa naimisiin, Lisa on varma, että näyttelijä sai haluamansa hänen antamien treffivinkkien avulla.

– Opetin häntä aidosti kuuntelemaan naista ja olemaan nöyrempi, ystävällisempi, välittävämpi ja huumoritajuisempi, Lisa listaa.

Yrityksen liikevaihto miljoona dollaria

Lisan bisnesidea on nerokas ottaen huomioon nykyhetken deittailukulttuurin. Moni käyttää tuhottomasti aikaa keskustellessaan potentiaalisten puolisoehdokkaiden kanssa erilaisten deittisovellusten välityksellä.

Mogul Matchmakers säästää treffailijan aikaa ja vaivaa etsimällä parhaat mahdolliset kumppaniehdokkaat deittailijan toiveiden mukaisesti.

Ja kukapa ei haluaisi tuntea elämässään rakkautta ja tulla rakastetuksi? Tämän ideologian avulla Lisa onnistuikin luomaan itselleen treffimaailman imperiumin, joka mahdollistaa myös hänelle kalliin elintason.

Nyt neljä vuotta myöhemmin Lisan pyörittämä yritys veloittaa kertapalvelustaan 6 000 dollaria ja yritys tekee liikevaihtoa tänä vuonna jopa miljoonan dollarin edestä.

Lähde: The Sun

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja