Mainos

Taiwanilaiskoneen turman syy yhä arvoitus

Taiwanilaiskoneen eilisen mereensyöksyn syy on yhä hämärän peitossa. Ensiarvioiden mukaan kone on räjähtänyt ilmassa täysin yllättäen.

Taiwanilaiskoneen eilisen mereensyöksyn syy on yhä hämärän peitossa.

Taiwanin eilisen lentoturman koneen mustat laatikot ovat ilmeisesti löytyneet. Etsinnöissä on saatu heikkoja signaaleja, jotka tulevat mereen syöksyneen koneen lentotapahtumat rekisteröineistä laitteista. Niiden toivotaan valottavan, mikä aiheutti eilisen matkustajakoneen mereensyöksyn, jossa sai surmansa 225 ihmistä.
Taiwanin viranomaiset ovat määränneet onnettomuuskoneen kaltaiset Boeing 747-200 -tyypin koneet lentokieltoon toistaiseksi.

Pelastusmiehistöt ovat tänään jatkaneet taiwanilaisen matkustajakoneen uhrien etsintää Etelä-Kiinan merellä. Vedestä oli löydetty alkuiltaan paikallista aikaa mennessä jo yli 70 ihmisen ruumiit.

Eilen mereen syöksyneessä China Airlines -yhtiön Boeing 747-200 -koneessa oli 225 matkustajaa ja miehistön jäsentä.

Alustavien arvioiden mukaan koneen on täytynyt räjähtää ilmassa täysin yllättäen. Koneen lentäjät eivät ehtineet lähettää hätäviestiä tai kertoa lennonjohdolle ongelmista ennen kuin kone katosi tutkasta. Koneen palasia on löytynyt myös Taiwanin länsirannikolta lähes sadan kilometrin päässä varsinaisesta putoamispaikasta.

(MTV3-STT-DPA-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.