Mainos

Tähtivieraana Markus Pöyhönen

Voima, vahvuus ja karisma ovat horoskooppi-Skorpionin tärkeimpiä luonteenpiirteitä. Pikajuoksija Markus Pöyhösestä tähtikartta paljastaa myös herkän ja intuitiivisen puolen. Helmen astrologilta suurten päätösten edessä oleva Pöyhönen saa kannustusta: nyt on oikea aika tehdä ratkaisuja.

Kun Markus Pöyhönen kävelee kadulla, häntä tuntuu moikkaavan joka toinen. Jopa ohi hölköttävä koira tervehtii Pöyhöstä kuin rakasta ystävää.

Ei tarvitse jutella Pöyhösen kanssa pitkään, kun ymmärtää, miksi ihmiset ja eläimetkin pitävät hänestä: menestynyt pikajuoksija, äitien unelmavävy ja naistenlehtien hymypoika on kohtelias, sympaattinen ja valovoimainen persoona.

Reino-tohveleissa uudelle vuosikymmenelle

Markus Pöyhönen täyttää kolmekymmentä 25. lokakuuta. Varsinaisen juhlapäivän komea pikajuoksija viettää perhepiirissä. Varaslähdön juhliin hän otti kavereiden kanssa viikko sitten. Lahjaksi urheilijatähti sai muun muassa kävelykepin ja Reino-tohvelit.

Tossuille löytyi käyttöä saman tien. Syksyn tullen ne matkaavat Pöyhösen mukana mökille Kemiön saarelle Dragsfjärdiin.

– Mökkielämä on mukavaa ja jotenkin siitä nauttii iän myötä ehkä vielä enemmän kuin ennen, Pöyhönen pohtii.

Luistimilla menestykseen

Markus Pöyhönen aloitti urheilu-uransa kolmivuotiaana. Hänen ensimmäinen lajinsa oli pikaluistelu. Myöhemmin hän vaihtoi sen yleisurheiluun. Pikajuoksuun hän keskittyi tosissaan 16-vuotiaana.

Suomalaisen pikajuoksun huipulle Pöyhönen nousi vuosituhannen vaihteessa. Paras saavutus oli viides sija Münchenin EM-kisojen sadalla metrillä vuonna 2002.

Nuorten ja vanhempienkin naisten tunteita vuosikaudet kuumentanut komea pikajuoksija osallistui Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan toissa vuonna. Otsikoissa hän oli myös erottuaan laulaja-kihlatustaan Sofia Zidasta viime marraskuussa. Nyt Pöyhönen seurustelee Suomen Neito -kisasta ja MTV3:n chat-ohjelmista tutuksi tulleen Julita Airaksisen kanssa.

Elämää välitilassa

Kolmekymmentävuotissyntymäpäivän lähestyminen on saanut Markus Pöyhösen miettimään yhä enemmän tulevaisuutta: mille uralle lähtisi ja minkälainen työ kiinnostaisi.

Kaupallista alaa ja personal trainerin työtä opiskellut Pöyhönen elää parhaillaan eräänlaista välivaihetta.

– Kaikki on vielä vähän auki. Tämän vuoden puolella pitäisi kuitenkin koota ajatukset, tehdä ratkaisut ja lähteä seuraamaan niitä.

Vastaavassa tilanteessa monet ovat parikymppisinä. Pöyhönen tunnustaa, että olo on välillä stressaantunut. Toisaalta hän pohtii, että ei olisi osannut vielä kymmenen vuotta sitten tehdä niin tärkeitä päätöksiä kuin joutuu nyt tekemään. Hän toivoo, että elämänkokemus auttaisi päätymään oikeisiin ratkaisuihin.

Haikea hyvästijättö

Kymmenen vuoden aktiiviuraansa Markus Pöyhönen muistelee lämpimästi.

– Väliin on tullut toki loukkaantumisia ja kaikennäköisiä vastoinkäymisiä, mutta myös hyviä hetkiä. Vastoinkäymiset ovat koulineet ja kasvattaneet kohtaamaan muitakin haasteita.

Mieli on myös haikea, kun yksi tärkeä vaihe elämässä on jäämässä taakse.

– Joskus miettii, olisiko itsellä ollut mahdollisuuksia vielä enempään, jos olisi tiennyt etukäteen esimeriksi omat heikot paikat itsestään. Jälkeenpäin voi aina jossitella. Urheilun kanssa tulen olemaan kuitenkin tekemisissä jatkossakin.

Intuitiivinen Skorpioni

Astrologiaan Markus Pöyhönen suhtautuu uteliaasti ja avoimesti. Muun muassa Skorpioneille tyypillisen intuitiivisuuden hän tunnistaa itsessään.

– Olen huomannut, että kun tulee tietty fiilis jostain asiasta, sen yrittää helposti peittää jollain järjellä – tai muka-järjellä. Vasta jälkikäteen huomaa, että olisi sittenkin pitänyt uskoa, miltä tuntui tapahtumahetkellä.

Astrologi Merja Hirvisaari kertoo, että Pöyhösen tähtikartta on Skorpionille tyypillisen syvällinen ja voimakas. Erityisesti siltä näkyy taito katsoa ihmistä ja elämää pintaa syvemmältä. Se paljastaa myös vahva äitisuhteen ja ilmeisesti verenperintönä siirtyneen herkkyyden.

– Markuksella on erittäin syvällinen maailmankuva ja kyky ymmärtää ihmistä. Toivotaan, että tulevaisuus tuo mahdollisuuksia olla toisten tukena.

Ihmisen ymmärtäminen näkyy Pöyhösen elämässä muun muassa helppoutena tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hän saattaa juuttua minuuttikausiksi juttusille jopa vieraiden ihmisten kanssa – mikä harmittaa joskus odottelemaan joutuvia Pöyhösen seuralaisia.

– Minusta olisi hirveän mukavaa, jos ihmisille jäisi kohtaamisista hyvä fiilis. Hymy ei maksa mitään, ja aiheutan ihmisille mielelläni hyvää mieltä; se ei ole minulta pois, Pöyhönen miettii.

Varo hurmaavaa Skorpionia!

Skorpionin rakkaus on syvää, tulista ja usein myös takertuvaa. Merja Hirvisaari tietää, että Skorpioni on eroottisesti voimakkaasti latautunut ja suurenmoinen rakastaja tai rakastajatar ja valloittaa "uhrinsa" niin fyysisesti kuin tunneperäisestikin.

Jos ei halua antautua valloitettavaksi, kannattaa olla tarkkana.

– Skorpioni on hurjan intohimoinen ja vahvatahtoinen merkki. Jos hän asettaa päämäärän itselleen, hän tuppaa sinne pääsemään, Hirvisaari muistuttaa.

Astrologi kuvailee Markus Pöyhöstä jopa Skorpionina ”vaaralliseksi”.

– Hänellä on nimittäin Venuskin Skorpionissa. Se on viehätysvoimainen ja puoleensavetävä yhdistelmä, jota on tosi vaikea vastustaa. Vinkiksi niille tytöille, jotka jostain käsittämättömästä syystä eivät halua tulla Markuksen hurmaamiksi: kritisoikaa! Kritiikkiä hän ei kestä.

Hirvisaaren oivallus naurattaa Pöyhöstä. Hän myöntää astrologin olevan kuitenkin oikeassa.

– Otan kritiikistä hyvin herkästi itseeni. Jos kritiikkiä tulee, odotan, että se perustellaan mahdollisimman hyvin ja esitetään mahdollisimman pehmeästi. Jos se losautetaan suoraan ilman perusteita, otan nokkiini välittömästi.

Toisaalta Skorpioni on itse hyvin ehdoton mielipiteissään ja vihaa epäoikeudenmukaisuutta sydämensä pohjasta. Sekin kuulostaa Pöyhösestä tutulta.

– Ikävä kyllä! Jos olen kokenut jotain vääryyttä, haluan pistää takaisin niin, että tuntuu. Se on ominaisuus, jota haluaisin kuitenkin vähän jo hillitä itsessäni. Aina ei kannata lähteä kostamaan.

Rakkautta ilmassa

Vaaka väistyy tähtitaivaalla Skorpionin tieltä 24. lokakuuta. Merja Hirvisaari lupaa Skorpioneille menestyksekästä syksyä.

– Sen ei kuitenkaan pidä antaa nousta hattuun; nyt ei ole aika pullistella vaan poimia hedelmiä. Ilmassa on myös rakkausseikkailuiden tuntua. Kun päästään jouluun, työpaikoilla käynnissä olevat valtataistelut alkavat pikkuhiljaa hiipua.

Astrologilla on varoituksen sanana erityisesti Skorpionitytöille, joita ”alkaa houkuttaa vanhempi herrasmies”.

– Sellaiselle suhteelle ei nyt ole tulevaisuutta, Hirvisaari vinkkaa.

Nouseva merkki ohjaa tulevaa

Markus Pöyhösellä on edessään tärkeä talvi. Tehtävänä on päätöksiä, jotka vaikuttavat ehkä koko loppuelämään.

Merja Hirvisaari toteaa, että tähtikartta kannustaa isoihin muutoksiin.

– Markus astuu nyt monella tavalla uudelle, puhtaalle lehdelle. Juuri nyt on päätösten aika.

Nouseva merkki alkaa vaikuttaa ihmisen elämään yhä enemmän kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen. Pöyhönen on nousevalta merkiltään Jousimies.

– Se helpottaa häntä tavallaan, koska kipuiluun asti vahva Skorpioni avautuu sen ansiosta vähän ulkomaailmalle, Hirvisaari uskoo.

Jousimies tuo myös ”lisäpontta totuuden etsintään.”

– Maailma kutsuu entistä avarammin ja oman totuuden toisille saarnaaminen saattaa vahvistua. Markuksella voisi sen puolesta olla erinomaiset mahdollisuudet toimia opettajana tai valmentajana.

Teksti ja kuvat: Kati Hyttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.