Tähtinäyttelijä paljastaa: Nainen, tästä syystä mies hukkaa numerosi!

Näyttelijä Paul Walker paljastaa Cosmopolitanille, mitkä naisen käytöstavat saavat miehen harkitsemaan, kannattaako tälle enää soittaa.

Oletko käynyt treffeillä kivan miehen kanssa, mutta tyypistä ei kuulu mitään? Muun muassa Fast Five -elokuvasta tuttu komistus Paul Walker, 37, paljasti Cosmopolitanille mitkä naisen käytöstavat saavat miehen miettimään kahdesti, kannattaako naiselle soittaa uudestaan. Oletkohan sortunut näihin mokiin?

Olet piittaamaton tarjoilijaa kohtaan

– Minut on kasvatettu uskomaan katsekontaktin olevan tärkeää. Jos nainen ei huomioi ihmistä, joka auttaa häntä, en ole vaikuttunut.

Olet tosikkomainen

– Huumorintajua on oltava. Jos jokin menee treffeillä mönkään, sinun on hyvä osata ohittaa juttu olan kohautuksella.

Pukeudut kyseenalaisesti

– En voi sietää karvasaappaita tai Apple Bottoms -farkkuja. En tiedä miksi.

Kiroilet kuin merimies

– Huono kielenkäyttö on ihan ok, jos se tapahtuu vain joskus, kuten silloin kun mies menettää pallon kesken jalkapallomatsin. En kuitenkaan syty, jos kirosanat vilisevät lauseissa tämän tästä.

Suunnittelet kaiken

– Kun nainen yrittää aikatauluttaa jokaisen yksityiskohdan, se kertoo minulle lähinnä sitä, että hänellä ei ole yhtään seikkailuhenkeä!

Tälläydyt aamupalalle

– Ymmärrän kyllä, että valmistautuminen vie aikaa, mutta tunti? Etenkin jos olemme juuri heränneet ja haluan syödä aamupalaa. Ajattelen vain, että "voitaisiinko syödä jo"!

Pidät miestä itsestäänselvyytenä

– On tärkeää arvostaa kauniita eleitä. Halaus tai sana "kiitos"ovat tärkeitä.

Arvostelet muita

– Nainen on epävarma, jos hän puhuu jatkuvasti muista pahaa. Kukaan mies ei halua olla moisen negatiivisuuden ympäröimänä.

Teet miehestä kallonkutistajasi

– On itsestään selvää, että ihmiset puhuvat ongelmistaan ja haluavat olla toistensa tukena. Jos kaikki on yksipuolista ja kysymys on aina vain naisen päivästä ja siihen liittyvästä draamasta, ei voida enää puhua kumppanuudesta.

Tupakoit

– Se on vastuutonta ja haisee kammottavalle. Savukeaski naisen käsilaukussa on minulle merkki siitä, että on syytä jatkaa matkaa!

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja