Taas uusi photoshop-moka? Hämmentävä yksityiskohta varasti fanien huomion Kim Kardashianin bikinikuvassa

6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tiesitkö nämä 8 outoa faktaa Kardashianeista?

Kim Kardashianin bikinikuva on puhuttanut taas sosiaalisessa mediassa.

Sometähti Kim Kardashian julkaisi hiljattain jälleen kerran Instagram-kuvan, jossa hän poseeraa pienissä bikineissä paratiisimaisissa maisemissa. 40-vuotias Kardashian on näyttävä kaunotar ja kuvan kommenttikenttään ilmestyikin äkkiä runsaasti tämän kauneutta ylistäviä kommentteja. 

Useat Kardashianin someseuraajat huomasivat kuitenkin myös varsin nopeasti, että rantakuvaa oli käsitelty ennen julkaisua. Tämä kävi ilmi, kun Twitteriin alkoi tulvia kuvakaappauksia, jotka oli otettu tähden jalkaterästä. Moni nimittäin huomasi, että kuvankäsittelyn seurauksena Kardashianilla näyttäisi olevan toisessa jalassaan ainoastaan neljä varvasta.

– Vain neljä varvasta? useampi twiittaaja hämmästeli.

– Photoshoppauksen kuningatar, eräs irvaili.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Kardashianin kuvanmuokkaustaidot puhuttavat. Seuraajien huomio kiinnittyi tähden varpaisiin myös pari vuotta sitten, kun hän julkaisi Kylie Jennerin kosmetiikkamerkin valmistamaa hajuvettä varten otetun promokuvan. Tuolloin kuvassa näytti siltä, että Kardashianilla olisi ollut kuusi varvasta.

Osa twiittaajista kuitenkin puolusti myös Kardashiania uusimman photoshop-kohun yhteydessä.

– Hänen toinen varpaansa on pikkuvarpaan takana.

– Tarvitsette silmälasit. Yksi varvas on toisen päällä.

Edellisen kuvakohun aikaa Kardashian selitteli jopa itse "kuudetta varvastaan". Tuolloin hän otti "todisteeksi" kuvan jalkaterästään näyttääkseen, ettei hänellä ole ylimääräisiä varpaita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja