Khloé Kardashian teki sen taas – korsetissa keimailevaa tosi-tv-tähteä ei ole tunnistaa: "Luulin jo, että kuvassa on Ariana Grande"

6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Tosi-tv- ja sometähti Khloé Kardashianin muuttunut ulkonäkö puhuttaa jälleen Instagramissa.

Keeping up with the Kardashians -realitysta tuttu Khloé Kardashian sai fanit häkeltymään toukokuussa, kun hän julkaisi Instagram-tilillään kuvia, joista häntä ei ollut tunnistaa.

Moni hämmästeli sitä, kuinka paljon tämän kasvonpiirteet näyttivät muuttuneen. Esimerkiksi kasvot ja nenä näyttivät kaventuneen melkoisesti ja myös iho näytti hyvin tasaiselta.

Viikonloppuna Kardashian teki sen taas. Hän julkaisi Instagramissa useita otoksia, joissa hän keimaili lokakuun alun kunniaksi korsetissa ja kiiltonahkahousuissa ja hämmästeli Kalifornian lämpötiloja.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Monet kehuivat, kuinka kauniilta Kardashian näyttää kuvissa, mutta osa häkeltyivät kuitenkin jälleen siitä, kuinka erilaiselta hän näytti.

– Sanoin jo ääneen, että mitä hittoa. Khloé ei ole enää Khloé, eräs kommentoija täräytti.

– Luulin jo vähän aikaa, että kuvassa on Ariana Grande, useampi kommentoija hämmästeli.

– Jeesus. Tämä jatkuva kasvojen ja vartalon dysmorfia on jo lähtenyt käsistä. Rakastan sinun alkuperäistä itseäsi. Millaisen viestin tämä lähettää nuorille tytöille? eräs harmitteli.

Toukokuussa Kardashianin muuttuneesta ulkonäöstä antoi arvionsa myös plastiikkakirurgi. Tämä ounasteli, että Kardashianille on tehty erilaisia operaatioita, mutta muistutti myös, että tämän kuvissa on käytetty paljon filttereitä.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Tämän huomasivat tälläkin kertaa monet fanit, joiden mielestä filttereitä oli käytetty jo aivan liiallisessa mittakaavassa.

– Khloé, on aika kasvaa aikuiseksi ja lopettaa näiden naurettavien filttereiden käyttö. Se on jo noloa, eräs huomautti kommenttikentässä.

– Olen pahoillani, mutta sinä olet osa epärealistisiin kauneusihanteisiin liittyvää ongelmaa. Rehellisesti, lisäisit edes KERRAN kuvan ilman filttereitä ja meikkiä, ja näyttäisit sinua seuraaville nuorille, mitä todellinen kauneus on. Minusta tuntuu pahalta tyttäresi puolesta, kun hän joutuu kasvamaan ajatellen, ettei luonnollinen kauneus riitä, toinen kirjoitti. 

36-vuotiaalla Kardashianilla on 2-vuotias True-tytär yhdessä koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa. Kardashian ja Thompson palasivat tänä vuonna yhteen Thompsonin pettämiskohuja seuranneen välirikon jälkeen.

Khloé ei ole ainoa Kardashianin sisaruksista, joka on saanut kuulla sosiaalisessa mediassa kritiikkiä muuttuneesta ulkomuodostaan. Etenkin isosisko Kim Kardashian West ja pikkusisko Kylie Jenner ovat saaneet arvostelua osakseen.

Kun Kardashian West julkaisi hiljattain Instagram-tilillään vuodelta 2006 peräisin olevan bikinikuvan, jossa hän poseerasi yhdessä Khloén ja isosisko Kourtney Kardashianin kanssa, kiinnitti moni seuraaja huomiota siihen, että vain Kourtney näyttää pysyneen ennallaan.

– Kourt on todellakin ainoa, joka näyttää vielä itseltään, eräs arvio kuului.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja