Tunnistaisitko Kim Kardashiania näistä kuvista? Poseeraa siilitukassa tupakka kädessään – somessa verrataan yllättävään henkilöön

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Katso myös: Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa Keeping Up With The Kardashians -sarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Kim Kardashian esiintyy miltei tunnistamattomana CR Fashion Bookin tuoreimmassa numerossa.

CR Fashion Book -lehden maanantaina julkaisemat kuvat seurapiiritähti Kim Kardashianista ovat saattaneet saada monet hieraisemaan silmiään ja katsomaan kahdesti, kuka kuvissa oikein esiiintyy. Lehden 10-vuotisjuhlanumeron kannessa, sivuilla ja verkossa poseeraava seurapiiritähti nimittäin esiintyy kuvissa liki tunnistamattomana.

Mustavalkoisissa kuvissa Kardashianin pitkät, hulmuavat hiukset ovat vaihtuneet lyhyeen siilitukkaan, ja hänen kulmakarvansa on meikattu 2000-luvun tyyliin ohuiksi viiruiksi. Yhdessä kuvassa Kardashianilla on päässään särmikkäät silmälasit, toisessa hän poseeraa meikit levinneinä tupakka kädessään.

Kuvat on ottanut valokuvaaja, taiteilija ja malli Nadia Lee Cohen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

CR Fashion Bookin Instagram-tilille jaettujen kuvien kommenttikenttiin on jätetty runsaasti erilaisia mielipiteitä Kardashianin kuvissa nähtävästä tyylistä. Iso osa kommentoijista ylistää seurapiiritähden kuvissa nähtävää lookia, kun taas osa on sitä mieltä, ettei se ole lainkaan Kardashianin tyylinen.

Moni kommentoija on myös sitä mieltä, että Kardashian näyttää kuvissa ex-puolisonsa rap-artisti Kanye Westin uudelta "vaimolta" Bianca Censorilta.

– Hän näyttää Kanyen uudelta vaimolta, yksi kommentoi.

Miksi laitoitte hänet näyttämään Kanyen vaimolta? Outoa, toinen kirjoittaa.

– Luulin oikeasti hetken aikaa, että kuvassa on Bianca, kolmas raapustaa.

West ja Censori avioituivat yksityisessä seremoniassa Los Angelesissa 12. tammikuuta. Parilla ei kuitenkaan ilmeisesti ole virallista vihkitodistusta.

Censori ja West ovat tunteneet toisensa jo pitkään, sillä Censori on työskennellyt Westin Yeezy-kenkämerkin suunnittelijana usean vuoden ajan.

Kardashianin ja Westin avioero astui voimaan marraskuussa 2022.

Lue myös:

    Uusimmat