Khloé Kardashianin muuttunut ulkonäkö ihmetyttää taas – seuraajat huomasivat hämmentävän yhdennäköisyyden

1:34
Kardashianit osallistuivat tv-visailuun - Khloé Kardashianilta viiltävät kommentit perheensä yleistietämyksestä

Khloé Kardashianin Instagram-kuva puhuttaa jälleen kerran.

Tosi-tv- ja sometähti Khloé Kardashianin muuttunut ulkonäkö on puhuttanut viimeisen vuoden aikana useampaan otteeseen. Näin kävi myös viime viikolla, kun 36-vuotias Kardashian julkaisi Instagram-tilillään kuvan, joka on otettu kuntosalilla.

Kardashianilla on Instagramissa 126 miljoonaa seuraajaa. Moni heistä huomasi kuvassa hämmentävän yhdennäköisyyden. Aiemmin perheen blondina tunnettu Kardashian nimittäin muistuttaa seuraajiensa mielestä totuttua tummahiuksisempana ja puhelimensa takaa kurkatessaan hyvin erehdyttävästi pikkusiskoaan Kendall Jenneriä.

– Luulin alkuun, että kuvassa on Kendall, ja tämä ei ole vitsi!

– Olin aivan varma, että kuvassa on Kendall!

– Kendall ja sinä olette kaksosia!

Viime keväänä kohun keskiössä oli Kardashianin Instagram-kuva, jossa tämän kasvot poikkesivat todella paljon siitä, mitä esimerkiksi perheen elämästä kertovassa Keeping up with the Kardashians -sarjassa on totuttu näkemään.

Kauneusleikkausasiantuntija Claire McGuinnes arvioi tuolloin, että 2-vuotiaan True-tyttären äidin muutos on seurausta leikkauksista, pistoshoidoista, painonpudotuksesta, meikistä sekä kuvissa käytettävistä filttereistä ja valaistuksesta. Tähti on kertonut itse laihtuneensa synnytyksen jälkeen 27 kiloa.

Hänellä on myös tiukka mielipide siitä, mitä operaatioista seuraa.

– Kaikki alkavat näyttää samalta, McGuinnes totesi viitaten myös muuhun Kardashianin perheeseen sekä miljooniin ihmisiin, jotka jäljittelevät heitä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja