Taas tapahtuu Columbuksessa – Jarmo Kekäläinen tarrasi jälleen laatunimeen

Jarmo Kekäläisen manageroima Columbus Blue Jackets on useiden NHL-lähteiden mukaan käynyt jälleen pelaajakaupoilla. 

Muun muassa NHL-toimittajat Frank Seravalli ja Elliotte Friedman kertovat pelaajakaupasta Twitterissä. 

Kekäläisen haaviin on tarttunut puolustaja Damon Severson. 28-vuotias kanadalainen on edustanut koko aiemman uransa New Jersey Devilsiä. 188-senttinen pakki on pelannut liigassa kaikkiaan 647 ottelua. 

Severson iski tällä kaudella 36 tehopistettä ja oli joukkueensa toiseksi tehokkain puolustaja. Viime sesongilla hän oli Devilsin pakeista tehokkain, kun pistetili karttui lukemin 11+35=46.

Severson sorvasi Devilsin kanssa pitkän, kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen juuri ennen kauppoja. Vuosipalkka on asettumassa 6,25 miljoonan dollarin pintaan.

Devils saa vaihtokaupassa 3. kierroksen varausvuoron tulevan kesän varaustilaisuuteen. 

Tällä kaudella NHL:n pohjakerrokseen jäänyt Blue Jackets on ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla kauden päätyttyä. Kekäläinen kaappasi joukkueeseen vaihtokaupassa aiemmin tällä viikolla pride-paitakohusta tunnetun puolustajan Ivan Provorovin.

Sportsnet kertoi viime viikolla, että Columbuksen uusi päävalmentaja on konkarikäskijä Mike Babcock. Seuran odotetaan vahvistavan uutisen myöhemmin tänä kesänä, kun Babcockin sopimus Toronto Maple Leafsin kanssa umpeutuu.

Kanadalainen ei ole Torontosta marraskuussa 2019 saamiensa potkujen jälkeen valmentanut NHL:ssä. 

Babcockin valmennusmetodeista nousi potkujen jälkeen esiin ikäviä kokemuksia. Häntä syytettiin kiusaamisesta ja verbaalisesta ahdistelusta. 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat