Lähde: Jarmo Kekäläinen palkkasi kohuvalmentajan

Sportsnet kertoo, että jääkiekon NHL:n Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on palkannut kohuluotsi Mike Babcockin uudeksi päävalmentajakseen.

Babcock tulisi uudeksi valmentajaksi, kunhan hän sopimuksensa Toronto Maple Leafsin kanssa umpeutuu. Kanadalainen Babcock tosin sai lähteä Torontosta jo 20. marraskuuta 2019, mutta tuolloinen sopimus ulottuu tähän kesään asti.

Ainoana päävalmentajana Stanley Cupin, maailmanmestaruuden ja olympiakullan voittaneen Babcockin valmennusmetodeista tuli Toronto-potkujen jälkeen ikäviä kertomuksia. 

Detroit Red Wingsissä Babcockin alaisuudessa kiekkoillut Johan Franzen on kuvaillut tätä kauheimmaksi henkilöksi, jonka hän on on koskaan tavannut. Franzen ja tämän seuratoverina pelannut kiekkolegenda Chris Chelios syyttivät Babcockia verbaalisesta ahdistelusta. 

Babcock ei ole valmentanut Toronto-potkujen jälkeen NHL:ssä. Hän luotsasi Saskatchewanin yliopistojoukkuetta kauden verran ja julisti jo viime vuoden elokuussa eläköityvänsä. Nyt valmennusura on kuitenkin Sportsnetin mukaan jatkumassa.

Columbus antoi potkut päävalmentajalleen Brad Larsenille huhtikuussa seuran jäätyä toisen kerran peräkkäin ilman pudotuspelipaikkaa. Columbus oli itäisen konferenssin viimeinen.

Lue myös:

    Uusimmat