Mainos

Taas taisteluja Tshetsheniassa

Tshetsheenitaistelijat iskivät viime yönä venäläistä panssarivaunupataljoonaa vastaan Dagestanissa, kertoi Dagestanin sisäministeriön virkailija. Myös Venäjän puolustusministeriön edustaja vahvisti Tshetshenian rajan läheisyydessä tapahtuneen iskun.

Dagestanin poliisiviranomaiset kertoivat, että kaksi venäläissotilasta haavoittui hyökkäyksessä ja yksi on edelleen kateissa. Kaksi tshetsheenihyökkääjää vangittiin kaksi tuntia kestäneessä tulitaistelussa, jossa uutistoimistojen mukaan tuhottiin myös kaksi venäläisten panssarivaunua. Hyökkääjiä oli viitisentoista ja he olivat aseistautuneet raskailla aseilla. Isku tapahtui Buinakskin pikkukaupungin lähellä lähellä Tshetshenian rajaa.

Tulitaistelun jälkeen tshetsheenit kaappasivat siviilejä täynnä olevan bussin. Suurin osa matkustajista vapautettiin, mutta kaksi poliisia ja kaksi siviiliä pakotettiin kaappaajien matkaan.
-Terroristit ovat nyt Almakin kylän läheisyydessä Tshetshenian rajan tuntumassa, Dagestanin poliisin edustaja sanoi tänään iltapäivällä. Buinakskin kaupunki oli ilman sähköä ja myös puhelinlinjat olivat poikki hyökkäyksen jälkeen.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.